Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ile mozna trzymac yang na postaciach niskopoziomowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post wycięty z forum metin2

napisany przez Xaar z grupy Team Manager

Drodzy gracze,

aby pozbyć się tak zwanych yang farmerów (ang. 'yang farmers'), Yang z postaci niskopoziomowych (mowa o postaciach, które posiadają ogromne ilości Yang) będą usuwane, a konta blokowane. Głównie dotyczy to kont z postaciami w przedziale poziomowym 1-15 (lecz nie tylko!), które posiadają miliony Yang. Wiemy, że w pewnym stopniu może to utrudnić grę, jednak podziękowania należą się chińskim botom, które zmusiły nas do zastosowania takiego rozwiązania.

Usunięte Yang nie będą zwracane. Tak więc, prosimy nie tworzyć banków/magazynów Yang na postaciach niskopoziomowych.

Post 1 od

Xaar z grupy Team Manager

Najnowsza informacja: konta spełniające kryterium nie są banowane na bieżąco/na żywo.

Więc: jeżeli ktoś wystawi w sklepie przedmiot za, powiedzmy, 100 000 000 Yang (to przykładowa wartość), to w chwili sprzedaży nie dostanie bana.

Akcja 'ban dla yang farmerów' jest organizowana co jakiś czas...

Przy okazji: jak tylko dostaniemy jakieś dokładniejsze dane (np ile dokładnie oznacza 'ogromna ilość Yang') to w tym temacie pojawi się odpowiedni post.

Post 2 od Xaar z grupy Team Manager

Najnowsza informacja (#2): jeżeli postać niskopoziomowa przechowująca "sporo"* Yang znajduje się na koncie, na którym jest jakaś postać wysokopoziomowa, to blokady nie będzie.

* - tak, nadal nie wiemy ile oznacza "sporo" ^^

EDIT: pierwsza "runda" blokowania chińskich yang farmerów została zakończona kilka dni temu - pewnie gdyby nie ten temat to większość graczy nie zauważyłaby różnicy. Tak więc nie ma co panikować: boty botami, ale gracze są ważniejsi - zarówno dla firmy Gameforge jak i dla Zespołu Metin2. Przyjęte normy są na pewno odpowiednio dostosowane do rzeczywistości.

wszystko z forum metin2pl

I mam dyslekcje

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Dzięki za info będę przekładał regularnie kaskę.

Myślę że przyda się to bardzo ponieważ ostatnia istniały tematy "1 lvl shopek nie dostanę bana ?"

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Ja i tak trzymam kaskę na sklepiku a bana nie ma :)

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...