Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aw50F Czy Dragunov

pr0romcio

CO LEPIEJ KUPIĆ AW50F CZY DRAGUNOV  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. CO LEPIEJ KUPI? AW50F CZY DRAGUNOV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NUMER 1

AW50F – ta snajperka to prawdziwy „killer” wśród broni swojej klasy. Na pierwszy rzut oka wygląda jak połączenie Barrett’a z AI-AW. Oprócz możliwości strzelania przez szyby i zadawania znacznych obrażeń pojazdom, ta broń zdejmie każdego wrogiego piechura jednym strzałem w korpus. Zabójcza celność, brak opadu pocisku, rewelacyjny wygląd czynią z tej broni prawdziwą gratkę dla każdego War Rock’owego wyjadacza.

NUMER 2

PSG - PSG – największą zaletą tej snajperki jest możliwość strzelania trybem półautomatycznym co daje znacznie większą szansę wyeliminowania wroga lub walki z kilkoma przeciwnikami na odległość. Mimo że celność tej broni pozostawia trochę do życzenia, a i do zabicia przeciwnika potrzebne są 2 strzały w korpus to PSG jest najlepszym wyborem jeśli potrzebujemy skutecznego karabinu snajperskiego na małe i średnie mapy.

NUMER 3

Dragonov - Duży i pojemny magazynek. Broń mocą i celnością jest dużo gorsza od AW50F i PSG

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Bierz aw50f, to jest miazga w tej grze, kij w to że psg jest automatyczne, aw niszczy wszystko. :P

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

aw tylko ; )

edit: tak na przyszlosc. Mam psg i chcialem wyprobowac al aw ... bron jest tragiczna ;x niekiedy nawet 3 strzaly potrzeba.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

tak ai aw to tragedia mam na 8 slot ;/ ale szczerze wolę psg1 grałem aw50f psg 1 ale nie grałem dragunovem psg1 definitywnie dlaczego ? zaje***** wygląd 100 % dmg 1 strzał w korpus delikwent idzie spać w pół automatyczne i na 2 slot mp5k i wtedy OWNED xD pozdro

Opublikowano

tak ai aw to tragedia mam na 8 slot ;/ ale szczerze wolę psg1 grałem aw50f psg 1 ale nie grałem dragunovem psg1 definitywnie dlaczego ? zaje***** wygląd 100 % dmg 1 strzał w korpus delikwent idzie spać w pół automatyczne i na 2 slot mp5k i wtedy OWNED xD pozdro

nie zawsze 1 strzal. Niekiedy zostawia 2 hp ;P

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

1. na 3 slot polecam ci AW50F - dobra na dalekie odległości i niezły dmg.

2. na 2 slot oczywiście mp5k - automatyczna, średnia pojemność magazynku, ale wystarczy na zabicie wroga 1vs1.

A poza tym, ten nowy nowy glock, jest tylko na A.I. , a pytałeś się o eq na cqc, bo jak na A.I. to predzej PSG-1_20B lub Berrete M82_N. Albo raczej assault'em ciskaj na A.I. :P

P.S. Pomogłem daj + :]

minecr10.pngminer10.pngnether10.pngbeta-p10.png

Minecraft - to co lubie najbardziej :] No i + oczywiście :]

Opublikowano

aw50f stanowczo polecam bo dragonuvn jest tak celny jak mp5k,chyba ze grasz na cross chairu a psg raz wezmie a raz nie za hita w korpus i do tego mala celnosc a aw50f to cudo sam mam ale juz sie konczy tylko 4 dni =[ to po prostu najlepsza snajperka w grze i juz i to nawet jak nie umiesz trafiac przez szyby to i strzelenie w silnik chamera czy w sam helikopter mozesz rozwalic pojazd i najlepsza zecz to 0 opadu pocisku (przydatne na bg i uo) 100% celnosci a recoli nie przeszkadza bo zanim oddasz nastepny strzal to lufa wruci na poprzednia pozycje

AW AW i jeszcze raz AW50f jak masz mozliwosc kupne tej snajperki to sie nie wachaj!!!!!!!

Opublikowano

Oczywiste że AW50F tu nie ma co się zastanawiać :) Mocne DMG bardzo dzobra celność co tu jeszcze wymagać ? ;p

odalup78ab6.png

Opublikowano

widze że dzieci wojny snów plusują i minusują proszę o zamknięcie pozatym on już kupił aw50f

Opublikowano

Mi w koreańskim WarRocku najlepiej się grało dragonovem ( dobrze napisałem ? ) nie wiem jeżeli ma takie same staty w incie jak i w koreanie bierz dragona

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...