Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Od Gameanarchy.

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAck jest kosmiczny :P

Przy okazji powiem iż mają lepiej Dorobionego BL.

Fajne jest to jak na końcu wyskakują :D

Ale na Eu już tego nie zrobili :/

9368_gold.png

Opublikowano

Wg. mnie hack bardzo fajny... Ale szkoda kasy na vipa...(inne wydatki ;) )

Lecz dziwi mnie co to za funkcja że strzela przez ściany?

Wiecie może..?? I to nie TelleKill.

Na pewno Aim + "coś"(strzela przez ściany) + chams + "Coś2"(że bronie tak szybko strzelają)

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Aimbot + Unlimited Ammo + Mega Kill + SuperBullets + Graviti Hack

I tak pokazali tylko niewielką część możliwości tego vipa :P

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Vip wymiata , ale co to za gra bez anty kika , uzyjesz raz telekila i kikają , wiecej bedziesz wchodził do tej gry niż to wszystko warte , dlatego oświadczam wam , ze nigdy bym zadnego vipa bez anty kika nie kupił.Takie jest moje zdanie , a nie wiem jak inni. ;D Chyba ze posiada antykika , to odrazu kupuje :) Nie moge znaleść na Game Anarchy spisu jakie opcje ten vip posiada.

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Żaden hack nie ma antykicka, zrobienie takowego do CA jest na chwilę obecną NIEMOŻLIWE!

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Żaden hack nie ma antykicka, zrobienie takowego do CA jest na chwilę obecną NIEMOŻLIWE!

Właśnie lipnie ;p , wtedy była by rozrywka , bo mało ludzi co kupuje vipa i nie wszyscy mieli by antykiki. Pozdro :)

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

No dobra ale wedlug mnie nie opyla sie kupowac vipa bo wydasz tyle siana a i tak na nastepny dzien bann wg. mnie bez sensu, ale haczek fajny

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Niema anty kicka ... ? Widziałem kolesia ... dostał kicka i za 1 min był z powrotem ?

Opublikowano

@up oj nie martw się zrobia zrobią bo idą święta bd i free vip na 1 dzien od Gameanarchy dla europy nawet xD (bo teraz mozna miec free vip`a ale nie dla europy :()

Opublikowano

@up moze i byś dał ale ja gram od 3 tygodni ostro na tellekilu i innych bardzo widocznych hackach prosze innych graczy zeby mnie zraportowali xD a jeszcze bana nie dostałem...

Opublikowano

@up moze i byś dał ale ja gram od 3 tygodni ostro na tellekilu i innych bardzo widocznych hackach prosze innych graczy zeby mnie zraportowali xD a jeszcze bana nie dostałem...

To tylko do czasu .

Dobij większą rangę a bana szybko łupniesz .

9368_gold.png

Opublikowano

jak wam nie szkoda siana na takie vipy to soie kupcie elite kick i nikt was nie wywali

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...