Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascaria-Reload[Pl] [No-Hamachi]

ZvEzDa01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie opłaca się grać straszne lagi mało ludzi serwer kijowy bo high rate i to głownie 4fun więc to do pobawienia itemami bardziej jest niż do pogrania sobie...

Elo elo my się znamy daj no zioło zajaramy

:D

Opublikowano

Kolejny ban

nick : Sexi

powod : wulgaryzmy i zniewagi

czas: na zawsze .

zegnam

@Edit

Informuje ze kazdy ban jest uczciwy.

na GG dostaje screeny, które moge przeslac na żądanie poszkodowanego .

Opublikowano

Odradzam gre na serwerze. Lagi kosmos, szansa ulepszanie kd +6 na +5 jakies 10%. Dostalem bana za pk mode jak eq robilem, a dzieci oczywiscie lataja i bija na wolnym - powah!

Dodatkowo nie widze sensu takiego serwera pvp.. 2h robic same kd? Fajna jazda ;]

@Down

mialem dostac na 15minut, a juz minelo 16 wiec?;x

O godzinie 19:00 zostanie zorganizowany konkurs OX ! Nagrody takie jak Item z bonem 999, 255 lvl ! SZOK ! itp . 

lol?! wtf bon 999?!..

Opublikowano

Nowy, lepszy generator tematów do reklamy serwera znajdziecie pod poniższym linkiem! Bądź oryginalny, podziękuj twórcy!

http://cybstrzaki.pl/forum/index.php?/topic/727-generator-tematow-strona-z-statusami-serwerowhot/

Opublikowano

Admin jak zwykle nie gra fair-play ;/ Jedni maja KD lub bony które normalnie nie występują, mógł napisać że przerwa na czas nieokreślony około 60 minut.

Damn:D

Opublikowano

ej tu kieruje prosbe do ga

wez zwieksz exp bo tak sie grac nie da ja expiłem 3 h w red lesie a mam tylko 1level up

i wez u kapitana zrób tak ze mozesz prosic o item i o kase taki serw jest fajny ...

szkoda ze phyard juz jest off to był kozacki serwer

Robię Fora Dla Sieci Serwerów counter-strike,Metin2,Minecraft i inne ;D

4utmdgjpg.gif

addw.png

Opublikowano

ej tu kieruje prosbe do ga

wez zwieksz exp bo tak sie grac nie da ja expiłem 3 h w red lesie a mam tylko 1level up

i wez u kapitana zrób tak ze mozesz prosic o item i o kase taki serw jest fajny ...

szkoda ze phyard juz jest off to był kozacki serwer

Poco prosić o kasę bug jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...