Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktos moze czy ktos sprzedaje kase do tibi na servach: aurea, elysia przez sms albo tego dao pay czy jakos tak (chodzi o to zeby przez kome)

e płax pomurz cie mnie prośe wąś ;}[]

Wizdus.jpg

Opublikowano

y00

po primo, ten serwis nazywa sie dotpay ;]

po 2. primo, szczerze watpie zeby to ktos robil za sms, jak juz to allegro (z twojego postu smiem wywnioskowac, ze bardziej odpowiadałaby Ci płatność przez sms. Mysle, ze ciezko bedziesz mial kogos takie znalesc, chcesz wiedziec czemu?

kupujesz 10k za zalozmy 2,44 (bo logiczne ze nie dasz 19 zl netto za 10 k) z tego dotpay chlapie 60% a panstwo vat22% (przy wyslaniu) i kolejne 20% (podatek od wzbogacenia, tym razem przy wyplacie) wiec ten kto Ci srzeda ta kase bedzie mial z prawie 3 zl okolo 50 gr.... Poprostu nie oplaci mu to sie, dlatego kazdy wystawia na serwisach aukcyjnych ;]

Mam nadzieje ze przylizylem troszecze dzialanie sms systemu ;]

Pozdro

Dano

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Opublikowano

To ma z tego wyjatkowa maly zarobek, na pewno duzo mniejszy niz gdyby wystawil na allegro (ludzie itak by kupowali, a nie musialby oddawac 80%). Nie wiem moze bedziesz mial szczescie i znajdziesz kogos takiego ale jak juz wspomnialem z mojego punktu widzenia nikt czegos takiego nie udostepni, bo za duzo z tym pier******* (uwierz mi zeby wyplacic zgromadzona na dotpay kase, trzeba czekac ponad 3 tyg(ja juz czekam 24 dni ;])) a za maly zysk w stosunku do straconych cc

Pzdr

Dano

23998.png

6865.jpg

Opublikowano
y00

po primo, ten serwis nazywa sie dotpay ;]

on miał na mysli daopay i dobrze powiedział więc nie udawaj *** wie kogo

Opublikowano

Po primo, Dotpay, Daopay w zasadzie wszystko jedno, oba serwisy z tego co widze dzialaja na podobnej zasadzie i maja podobny cel - platnosci telefonem komorkowym.

Po 2. primo ;]] Zobacz wnosisz cos do tematu? Kuba pyta sie o itemy (konkretniej kase) za sms, wiec ja staram mu sie przyblizyc mniej wiecej dzialanie takiego systemu, staram sie wyjasnic, ze czesto sprzedaz takim sposobem jest nieoplacalna zarowno dla kupujacego (moze kupic taniej na allegro) jak i dla sprzedajacego (za duzo trzeba oddac serwisowi i panstwu)

więc nie udawaj *** wie kogo

Po 3 primo, alez ambitna wypowiedz nie ma co. Nie udaje *** wie kogo, jak juz mowielm staram sie pomoc najlepiej jak moge a ze sam mam taki sms system, wiem jak to dziala, nie uznaje tego jednak jako powod do dumy, bo kazdy z odrobina czasu i checi moglby cos takiego zalozyc.

Regards,

Dano

23998.png

6865.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...