Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stworzenie Prostego Bota - Płatne

patj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję osoby, która byłaby w stanie napisać bota do gry JamLegend.

Bot musi zawierać długie nuty oraz wersję strum oraz tap. Nie będę dokładnie opisywać tutaj o co mi chodzi.

Można sprawdzić pod linkiem

lub

Bot ma wyszukiwać położenia nutek i w odpowiednim czasie je "naciskać". Bot powinien wyglądać jak na 2-gim filmiku, tj, czytelnie, bez dodatkowych pierdół.

Jako, że większość robionych w internecie botów, jest głównie dla ćwiczenia swoich umiejętności, i darmowa,a nie zamierzam wydawać $ na zagraniczne boty proponuję za wykonanie 20 zł wysyłane pocztą listowną na podany adres. Wiem co sobie teraz pomyślicie:

- Guzik przyśle, a nie kasę!

I tutaj się mylisz. Gdyby mi wcale nie zależało nie proponowałbym kasy. Wiem że 20 zł to może i nie tak dla was dużo programerzy moi mili , lecz myślę, że program jest łatwy do zrobienia dla kogoś kto ma odrobinę chęci i czasu do poświęcenia . Poza tym 20 zł piechotą nie chodzi, a i browarek porządny sobie możecie kupić.

Najpierw dostaję gotowego bota = wysyłam pieniądze

To nie jest kolejny haczyk. Chcę się upewnić, że nie wywalę kasy na bota, który nie działa na 100%, lub pogra trochę i dupcia blada.

Nawet na kimś nieuczciwym nic byście nie stracili, tylko poćwiczyli umiejętności. Tutaj macie pewność, że kasę otrzymacie. Wysyłam na GG info, że wysłana kasa i proszę o informacje kiedy dotrze. Może kiedyś będzie mi potrzebny kolejny, to i następne zlecenie wpadnie. Zobaczymy :-P

Proszę zastanówcie się porządnie i gdybyście mieli ochotę na dodatkowe parę złociszy - piszcie na moje GG 13728570 . Obgadamy tam całą sprawę

Pozdrawiam xD

Opublikowano

Ale to jest zrobiony tak na odwal, żeby pokazać "wyłapywanie nutek". Potrzebuję czegoś tak solidnego jak n linkach. OK przenoszę temat.

Opublikowano
Skan do plików :

JamLegend-Bot.rar : skan

I jeszcze jeden bocik :

Skan :

JamLegend_Bot.rar : skan

Linki są puste/nie działają

Załączone pliki to nie działające badziewie, w dodatku marnie się prezentujące + żadnych wymienionych przeze mnie rzeczy. To są stare próby robienia botów, i jakże nieudane.

@matiszon jakby było coś wiadomo to napisz na GG albo tutaj - jak chcesz

Opublikowano

@up2 jak ktoś nie potrafi ustawić bota to się nie dziwie że nie działa , u mnie trafność przy tych botach jest ok 80-90%

pierwszego ustawia sie zaznaczając ilość strun, pozycje strun okresla się wciskając odpowiednie klawisze z klawiatury numerycznej ustawiając myszke w danym miejscu

w drugim Set lokacion i myszką pokazuje pozycje strun , potem Start i mozna uruchomić gre

Dla jasności , pozycje którą ma wykrywać bot zaznacza się lekko ponad kołem

mówisz ze nie działają linki , to jak mogłeś sprawdzić działanie botów !! pliki znajdują się na serwerze forum i napewno nie ma z nimi problemu z pobieraniem

za te marne 20 zł nawet nie chce mi sie konczyć mojego bota pisanego do tej gry , obsługującego nawet trzymanie struny

@up bota operującego na pamięci też posiadam ale jak zaznaczyłeś jest płatny , a skutecznośc jego to prawie 100%

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Więc możesz sobie poćwiczyć tak jak 99% praktykujących tworzenie botów, i tej marnej kaski nie dostać magnacie. A 80-90% to ze tak powiem można sobie w buty wcisnąć. Prawie 100% też mnie nie satysfakcjonuje. Jak masz pisać tutaj pierdoły innych botach, które nie są jak te które wskazałem to po co się wysilasz? Kasy też nie chcesz - wiec najlepiej nie pisz i daj szansę innym, bo post też śmiecisz przy okazji.

Opublikowano
Prawie 100% też mnie nie satysfakcjonuje.

jak sam napisałeś nie zrealizujesz nikomu bo nikt nie spełni twoich oczekiwań co do napisania bota

nie ma mozliwości zrobić bota o 100% trafności, zresztą popatrz na wyniki ludzi co grają i ich trafnośc przy dośc trudnych utworach jest ok 90% !

zresztą najtąnsze boty do gry co spotkałem są od 3-5$ jak cie i na nie nie stać to nie proponuj komukolwiek że zpłcszdier jak ci się spodoba

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jaka byscie polecili funkcje do proby zrobienia tego bota?:D

zawodzi bo jesli bot trafial mi kilka kolek podrzad zmienial sie kolor tla:d i ju z du*a...

a w ce nie wiem jak wyczytac kolki wiec odpaca:D moze ma ktos jakis pomysl:P??

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

i na jakiej zasadzie go zrobiles?:D albo inaczej jakie miales pomysly?

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

nie pomysł tylko użyłem bota jednego z tych co podałem linki i który podobno nie działa

INSTRUKCJA DLA BOTA

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=11763

uzyjemy rockowej wersji Pirates Of The Caribbean by CommanderShafty jako przeglądarke polecam Google Chrome, na ff przycina czasem u mnie utwory , a w chrome idzie nawet dośc płynnie

- uruchamiamy bota na załadowanej piosence

- Set Locations i zgodnie z filmem zaznaczamy u siebie po kolei kursorem myszki ( masz ok 3s na kazde zaznaczenie )na dole cyfr

- zaznaczamy używane struny

- wciskamy PLAY w bocie

- wciskamy PLAY na stronce i gramy !

a tak sie to prezentuje na dość trudnym utworze , jak widać wczesniej grałem i osiagnołem nie wiele mniej punktów , z czasem opanuje sie na tyle ustawianie szybkie kursora we właściwych miejscach ze działanie bota bedzie prawie zblizone do 100%

http://www.youtube.com/watch?v=63PDdTCnx-8

w załączniku wyniki w trybie INSANE TAP ( o niebo lepszy ) , wczesniej na video LEGENDARY TAP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

aha myslalem ze sam zrobiles jakiegos no trudno:P

ps recznie wybilem 86%:P

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

no ja tez w tych granicach 80-85% , wole jednak utwory fortepianowe ok 95% , mimo ze czasem trudniejsze łatwiej się gra

co do bota to kiedys robiłem , szkoda tylko ze gdzies sie zapodziały funkcje, miałem niezłą opracowana dla naciskania klawiszy z wykorzystaniem histerezy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

mowiliscie ze autoit jest do tego za wolny a duzo szybszy jest C od autoit?

bo mam dziwny problem czasem mi ladnie dzialal bot a czasem jak by klikal z opoznieniem a teraz cos wogole nie klika:D zmienilem kod i liap.

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

autoit świetnie działa jesli do sprawdzania użyto by osobnego programu dla kazdego klawisza czyli 5x odpalony program sprawdzający w danym momencie konkretne miejsce , wadą jest znowu ta zajętośc pamięci i obciążenie systemu ( czasem ) w czasie wykonywania skryptu , to ze piszesz tylko jedno polecenie nie znaczy ze na jego wykonanie nie jest używanych kilkanaście innych poleceń po kolei

jako jednowątkowy w danym momencie sprawdza tylko jedno miejsce po zakonczeniu przechodzi do następnego itd...

jest mozliwość użycia wielowątkowości ale co za tym idzie spowolnienie działania programu przy okazji jak i zwiększenie obciązenia systemu

napisany w innym języku programowania jest na pewno szybszy bo i wielowątkowy, w tym samym momencie kontrolowane są wszystkie miejsca i mogą być naciśnięte dowolne klawisze w tym samym czasie

zobacz na taki utwór : http://www.jamlegend.com/song/250175/ mi program gubi sie nawet przy pojedyńczych naciśnięciach a dział jak nalezy przy tych grupowych gdzie nachodza na siebie 3 na raz kulki !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Widzę, że na razie nic z tego bota. trochę kiepsko, bo mi się spieszy. Coś słyszałem o wyłapywaniu kolorów prze GUI i ich automatyczne określanie, co idzie znacznie szybciej. Te boty które podajecie to darmowe słabe programy. Na co komu prawie 100%? Boty podane w linkach maja 100% za każdym razem - niezależnie od piosenki, czy poziomu, więc się da zrobić, tylko widzę, że się nikomu nie chce za bardzo do tego przyłożyć. Jest jeden ( z filmiku podanego w linku) , który można kupić, ale tylko niestety przez PayPal - gdyby można było inaczej już dawno bym ściągnął, a tak to lipka..

Opublikowano

trzeba być naprawde tępym by nie zauważyć że przynajmniej 99% utworów nie ma wogule 100% osiągniętych , doskonały w większości utworów jest na poziomie 95-99% i to dla ludzi z minimum 30-40 lvl ! niemożliwością jest zagrać wszystko doskonale a i autorzy strony zabezpieczyli się przed tym dokładając sekwencje nie mozliwe do uchwycenia przez człowieka które wykona tylko bot , stad te 1% , stuprocentowych wykonań jest od ludzi z dużym dorobkiem lewelowym , a wszytkie inne są kasowane wraz z kontem na którym używa się bota

p.s. ja bez problemu z botem kwalifikuje sie nieczęsto na 1-2 miejscu w wykonaniu utworu z dorobkiem 97-99% , a co do Max Streak przy dobrym ustawieniu bota wyciągam już praktycznie 300-500 standartowo w utworach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

To durna zasada - że mniejszy lvl to już nie może czegoś zagrać. Nie mam pojęcia skąd ci się takie pomysły biorą.

Tak poza tym piszcie w sprawie bota ,a nie wywodów moralnych, bo nie widzę żeby coś poszło do przodu.

Programerzy to lenie jedne są xD za darmo nie chcą robić, bo by tylko ćwiczyli, za kasę też im się nie chce. W ogóle to ma ktoś z was zamiar to zrobić, bo nie wiem czy czytać te posty czy tylko taka gadanka tutaj jest.

Opublikowano

no prawda , nikomu się nie chce robić bota od podstaw bo to jednak troche pracy zajmuje i to nie liczonej w godzinach ale w dniach na stworzeniu działającego doskonale

boty masz, od razu gotowe do użycia , nawet jednego masz z kodem źródłowym, a że nie potrafisz właściwie użyć podanych widac wiele nauki przed tobą.

nie wypowiadaj się za kogoś bo tu nawet nie o kase chodzi tylko o czas jaki należy przeznaczyć na stworzenie bota ( zobaczysz jak zaaoferujesz 1000zł za takiego to i sam do 2 tygodni nawet posiedział bym przy zrobieniu takiego bo jest po prostu sens straciś ten czas na to ) .

jak masz wymagania to spróbuj je spełnić i w swojej dziedzinie w której jesteś nalepszy, sam się przekonasz że do doskonałości nie dojdziesz od razu tylko po dłuższym czasie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

"boty masz, od razu gotowe do użycia , nawet jednego masz z kodem źródłowym, a że nie potrafisz właściwie użyć podanych widac wiele nauki przed tobą."

ktoś kto chce zapłacic raczej ma gdzies nauke czegoś co mu nie potrzebne

"( zobaczysz jak zaaoferujesz 1000zł za takiego to i sam do 2 tygodni nawet posiedział bym przy zrobieniu takiego bo jest po prostu sens straciś ten czas na to ) .

jak masz wymagania to spróbuj je spełnić i w swojej dziedzinie w której jesteś nalepszy, sam się przekonasz że do doskonałości nie dojdziesz od razu tylko po dłuższym czasie "

nie przesadzaj - bota "doskonałego" mógłbym sobie spokojnie kupić od gościa z 1-szego filmiku, gdyby nie to, że płacone przez PayPal, a nie np. przez sms, czy coś w ten deseń.

Boże nie masz zamiaru tego robić to po prostu nie rób,też masz problem. Ja potrzebuję bota więc napisałem. Jedyne co mnie obchodzi to czy ktoś go zrobi czy nie - nic więcej.

Opublikowano

@patj, napinasz się strasznie, wszystkie twoje wypowiedzi przeczytałem, i uważasz się chyba za pępek świata? myślisz, że napisać bota jest tak prosto? tym bardziej 100%? to dlaczego jest ich tylko kilka na internecie do kupna? właściwie tylko 3 uzyskujące 100% działające na bazie pamięci. Naprawdę sądzisz, że oferując 20zł, możesz się tu mądrować, jakie to gówniane są boty osiągające prawie 100% ? lepiej się sam naucz pisać boty, albo załatw konto na paypalu, bo coś mi się nie widzi, że ktokolwiek ci napisze tego bota, za takie zachowanie i mądrzenie się, dla wzbogacenia się o 20zł nikt normalny ci nie pomoże.

@robem jakbyś znalazł kiedyś chęci i czas, i skończył swojego bota odezwij się, bo dość zaciekawiła mnie ta gierka :] będę próbował coś napisać, ale wątpię ;P

Opublikowano

a pozatym mówisz ze dostajesz bota a potem wysylasz kase pod warunkiem ze bot ci sie spodoba, czyli reasumując dostajesz bota ,mówisz ze jest do bani i eot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...