Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stworzenie Prostego Bota - Płatne

patj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może powiecie, że łatwo powiedzieć, a trudniej zrobić, ale:

Chyba najprostszym rozwiązaniem będzie użycie wielowątkowości. Klawisze można wyłapywać funkcją _ImageSearch $result=0, ale z ustawieniem obszaru szukania.

To na tyle - na razie jestem zbyt zielony i zmęczony, aby nawet próbować to zrobić :)

Ale może podsunąłem jakiemuś hardkorowi pomysł jak to zrobić o ile sam wcześniej na to nie wpadł.

lub po prostu pobrać gotowce, które podali UP xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

hehe to chyba nie grałeś nigdy w Jam , po obrazkach można sonie co najwyżej poklikać w metinie ale nie w tej grze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@teabox gdybym mogl zrobic bota, albo zalatwic sobie konto na paypalu to na pewno bym to zrobil - ale po co skoro moge napisac tutaj. jedyna osoba ktora sie madrzy jestes ty , bo nie wniosles niczego ciekawego zeby rozwiazac problem. jak ci 20 zl nie wystarcza to nie moj problem - ludzie robia boty i guzik z tego maja. jak nie chcesz to po prostu nie pisz i tyle.

@Rand jak ci nie pasuje to napisz bota i zrob na youtubie filmik - co masz za problem..

cos nowegow tym temacie?

Opublikowano

w zasadzie to mozna go zamknac tyle z mowosci :D

imagesearch odpada poniewaz jesli trafiasz za kazdym razem podswietla sie tlo i obrazki sie zmienialja a jesli chcialbys dodaj tez podswietlone obrazki to juz za duzo ich bedzie:d wiec chyba w ce by trzeba to jakos zrobic albo nie wiem;/

Do
$wiek+=1
Until ŻycieGetMsg() = -3

zbieram +

Opublikowano

Nic nie wniosłem do tematu? wyraziłem swoją opinię, że jesteś rozkapryszonym dzieckiem, nie tylko ja tak myślę, przeczytaj swoje posty, albo nie za głupi jesteś, i tak będziesz dalej miał się za mądrego..

"ludzie robia boty i guzik z tego maja" - wole mieć guzik, niż zarobić te twoje kozackie 20zł, i wiedzieć, że pomogłem posrańcowi. To tyle =]

Opublikowano

Masz rację...

Czytam ten temat odkąd powstał i mam wrażenie, że ten koleś ma nie więcej niż 10-12 lat i myśli, że za 20 zł kupi sobie cały świat...

Jack zamknij już ten temat :)

Opublikowano

ludzie to wy macie chyba 12 . zastanawiacie sie nad pierdolami .

ja sie pytam czy ktos pomoze - mowilem - nie chcesz tych marnych 20 to nie rob nic bogaczu. to jest forum dla ludzi ktorzy szukaja pomocy, oraz tych ktorzy potrafia jej udzielic.

ty dziecko mnie lepiej nie ucz po co tutaj jestem, bo ja w przeciwienstwie do ciebie " obowiazkwe 18" mam skonczone juz dawno. zamiast sie wymadrzac nad osoba ktorej nie znasz, powiedz lepiej czy masz jakies pomysly - bo slyszalem tutaj kilka ciekawych,a od ciebie zadnego . do pomagania innym tez trzeba dorosnac

luzik ludzie :rolleyes:

@robem masz jakies pomysly?

Opublikowano

ja? ależ nie. ta właśnie niedoskonałość bota ( 99% ) trafności pozwala mi zachowac konto bez żadnyck problemów , każdy utwór odgrywam 3-4 razy a najlepszy winik i tak z tego wyjdzie .( 30 lvl po tygodniu tylkogrania z błędami bota to chyba dużo )

spróbowałem z botem swoim ( w perlu na koncie shellowym ) dosłownie 100% trafień , 0 błędów i długo nie pograłem po dwóch dniach ban na konto , dobrze ze mam w zapasie na połaczenia kilkanaście numaerów Ip na vpn ;) czyli opcja bota ze 100% wartościami naprawdę nie przejdzie . człowiek robi błędy , bot nigdy

jeśli nie pasują ci 2-3 błedy w wykonywanym utworze ( ponad czasem 300-400 po kolei dobych trafień ) to sam szukaj bota o 100% skuteczniści po pierwszym odegraniu utworu i licz na ban konta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

chyba z tymi 100 % masz jednak racje, troche poczytalem i rzeczywiscie moze to byc bledne myslenie.

wiec jezeli masz jakies pomysly na tego prawie doskonalego to pisz . chyba ze masz go zrobionego to moze wrzuc na youtube jakis filmik pokazujacy jego mozliwosci i jak cos to ci za niego zaplace. chyba ze ciebie rowniez kilka zlociszy nie interesuje :rolleyes:

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...