Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameforge Pracuje Nad Metin3 !

-Ch3st3r-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No trochę strach pomyśleć co by było ^^

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Nie wiedziałem, że gameforge robi gry :O Do tej pory uważałem, że metin2 należy do ymiru, ale skoro gameforge no to dobra...

Opublikowano

A co to już normalnie nie można wykupić praw do gry?

@Top

Moim najszczęśliwszym dniem w życiu byłby dzień w którym Metin2 i inne pokrewne zniknęły by ze świata. Chce to na gwiazdkę.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Przestańcie spamować, bo to do niczego nie prowadzi! Gadacie jedynie głupoty i tyle, a każdy normalny wie, że i tak 3 nie wyjdzie ...

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

Przestańcie spamować, bo to do niczego nie prowadzi! Gadacie jedynie głupoty i tyle, a każdy normalny wie, że i tak 3 nie wyjdzie ...

Why so sure?

Ten co nie spamuje. ;o

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie mówię, że ja nie spamuje, bo to się Modom zdarza ale nie w temacie, który został wyjaśniony i jest bez sensu ....

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

widać , że microsoft dodał dodatek do painta.

dziękuję za grę. dwujka mi wystarczy.

gf podpierdoli komuś ( gra ) animacje itp.

Opublikowano

Po pierwsze, GF jest jedynie dystrybutorem gier.

Po drugie, GF nie robi gier typowo mmo.

Po trzecie, prawa do marki Metin i różnych nazw pokrewnych ma YMIR, GF ma jedynie prawa do publikowania jej w określonych krajach.

Po czwarte, wpiszcie sobie cabalonline.pl, też wyskakuje strona GF, i co ? Cabal jest powszechnie dostępny na całym świecie.

Wysnuwacie tylko idiotyczne domysły, niech zrobią z Metina grę grywalną, a potem niech niszczą kolejną - która nigdy nie powstanie.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

nie bedzie metina 3 i koniec :D moze w przyszlosci

no napefno kurfa ja mam eku od marjuszka i mam smoczom +4 i krfawego +3 i to jest dobre eku na muj level

NIE BLUZNIJ bede modlil sie do boga smokuw rzeby metin powstanoł bo w metinje siła

logo_black3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...