Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak po tym jak metin zszedł na psy postanowiłem ze zagram w Warrock :)

Tylko jest problem gdyż nie wiem jak w takie gry się za bardzo gra ;/

I tu moje pytanie do was...

Mógłby mnie ktoś wprowadzić w ta cudowną grę ?

Chodzi mi mniej więcej o :

Co kupić na początek

Co jest przydatne a co jest gównem

Jakieś porady

I tez zauważyłem jakieś dziwne bronie których nie ma w Itemshop wiec moje pytanie są tu jakieś nagrody albo cos w tym typie ?

xxx

Opublikowano

Postaram ci napisać krótko i dokładnie

1. Doradzam ci kupić następujące bronie : MPK to jest na 2 slot i kosztuje 3,500 dinar , K1 na 3 slot kosztuję 3,500dinar

2. Kupujesz sobie bronie którą postacią ci się lepiej gra

3. Jeśli widzisz jakieś dziwne bronie co nie ma w Item Shopie to znaczy że są to bronie na Premium.Gdy wchodzisz w ItemShopa masz wiele broni na niektórych broniach pisze MEBERS ONLY czyli tylko dla graczy z Premią

4. Są też rózne rodzaje premi (Bronze) , (Silver) , (Gold) Najabrdziej opłaca się kupować Golda , ale to ma swoją cene (PRAWDZIWYCH PIENIEDZY)

5. NA zdobycie Premi jest wiele osobów można kupić na allegro,przez punkty Playspan , oraz Kupić za dolary w głownej stronie War Rock lub za credity G1

6. Gra War Rock polega na strzelaniu w innych użytkowników gry oraz polega na zręczności i dobrego planu jak zabić graczy

7.Również do tej gry są hacki (Nie musze chyba tłumaczyć co to hack :P) Jednak za hackowanie można dostać Bana na konto czyli zablokowanie konta

8.W grze War Rock są 4 rodzaje gry oto i one (CQC czyli granie pośród plansz i użytkowniko mała plansza ) (BG tam znajdują się Wozy i Samoloty i duża plansza) JESZCZE JAKAŚ JEST ALE NIE PAMIETAM SKRÓtU

9. Rówznież jest gra rodzaj gry Zombie Mode .Polega to na tym że wchodzisz na specjlany room i zastrzelasz Zombie które cie atakują.

Starałem ci to wyjaśnic dośc dokładnie , ale naprawde polecam ci tą gre i miłej gry B)

Tu masz link do bardzo wyjaśnionej gry War Rocka ( To nie jest mój Temat)

http://www.mpcforum.pl/topic/135817-mala-pomoc-dla-tych-co-dopiero-zaczynaja/

Opublikowano

to juz odpowiadam

1.Najlepiej se kup na poczotek AK47 do assalta tego mena,a do medica tej babki kup jak bedziesz mial 6lvl k1 ;)

2.Desert na 2 slot jest super,a magnum to czyste gowno

3.Jak grasz assaltem ten chlop to ciep granady najlepiej 1 nad w miejscie gdzie jest chlopek a 2 nad tam gdzie ucieka chlopek,a mediciem ta babka lecz sie tylko w ukryte miejsca zdala od wroga

4.Nagrody sa w eventach a tera jest dostepny jedynie na zombi modzie jak przejdziesz cale to dostaniesz flame bizona opis bizona jest na forum sam wstawialem a inne bronie sa na www.gamersfirst.com/warrock logujesz sie whodzisz na marketplace i na srodku jest STEP 1:Browse Marketplace i rozwijasz to wybierasz swoj nick pod warrockiem i przenosi cie na rozne bronie B)

Mozna je kupic zajedynie G1 Credits mozna je dostac za pieniadze prawdziwe lub robic reklamy i na playspanie mozna wysylac esy za grosze :D

slot to oznacza miejsce na bronie B)

Jesli pomoglem daj + PZDR

Opublikowano

mozna kupic w uk przez sms,bedac w uk kupilem kilka razy z angielskiej karty,a jak wrocilem do polski i odpalilem warra to wszystko na koncie bylo.

Z tym ze bardziej tobie polecam zaplate przez paysafecard-jest o wiele taniej i szybciej.

Opublikowano

Poczatek robisz sobie konto jesli chcesz NICK (imie postaci bez cyferek) logujesz sie na stronie warrock.net przyciskasz profile w lewym gornym rogu nastepnie ADD GAME ACCOUNT

nastepnie tzeba bedzie zaznaczyc Add Existing Account lub Create New Account wybierzesz to drugie potem pokazuje sie register i sie rejestrujesz piszesz nick bez cyfer i to wszystko

w NICKU. Nastepnie kiedy znow sie zalogujesz na warrock.net wyskakuje ci reklama PLAYSPAN jest do wyboru now , leter , never ty wybierasz now i wlacza ci sie do wyboru mp5k czy 150 Defense+ Potion wybierasz mp5k do warrocka naciskasz i wants this a tastepnie wybierasz postac na ktora cchcesz wsadzic te mp5k przyciskasz i wants this i przekierowuje cie na strone playspana nastepnie logujesz sie na playspan e-mail musi byc identyczny co e-mail w warrocku nastepnie wchodzisz na e-maila i potwierdzasz ze zarejestrowales sie na playspanienastepnie wrzekierowuje cie na strone playspan i na poczatek dostajesz 100 punktow za jakies 2 godziny dostaniesz ta bron do warrocka na swoje konto ona jest na 2 slot

nastepnie wlaczasz warrocka i sie logujesz wchodzisz do item shopu i kupujesz jak dla mnie najlepiej m4a1 najlepsza bron bez premium(moze byc BRONZ,SILVER,GOLD BRONZ daje 20% wiecej zdobywanego expa w grze i 21k dinarow jak sie nie myle SILVER 40% wiecej zdobywanego EXPA w grze i 40k dinarow OK. GOLD najlepsze premium w warrocku 50% expa w grze i 55k dinarow) M4A1 kosztuje 11k dinarow jest tania szybka i ma dobre DMG ,eh zapomnialem na start w warrocku dostajesz 30 k dinarow i to wszystko o tym jak mozna dobrze zaczac gre warrock jesli pomoglem daj + jesli nie daj - sam wybierz :) a i nie kupuj broni np na 7 dni najlepiej kup na 30dni dluzej pograsz a poza tym bardziej ci sie oplaci xD:D:) :) :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...