Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Download]Baza Danych Easy Metin2

kuuuuuuupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM ;]

...Kiedys znany juz na pewno wszystkim uzytkownik hex^, napisal temat o przekierowaniu em2 (easy metin2) na inny serwer (oto link:link) lecz znany rowniez wszystkim n00b CraftyGeek zamknal jedyny nie platny serwer. I tu pojawil sie moj temat:moj temacik ;]. Nie spodziewalem sie - lecz byl to dobry pomysl ;]...

Tutorial: (jak to zrobic)

1.Zalecam zapoznanie sie z tutem na youtube ;]

2.UWAGA!!! nalezy ustawic jak najmniejsza ilosc pamieci na serwa.*

3.Nie wyglada to do konca tak jak na filmie**

*= Prywatne serwery nie sa legalne, wiec najlepiej jezeli masz czas - zrob go na hamachi. Dlaczego jak najmniejsza ilosc pamieci na serwa? - Zeby nie wlamaly ci sie an niego jakies n00by.

**= Nie wyglada to tak do konca, poniewaz MVPC jest przeznaczone do robienia serwerow metin2, a my takiego nie potrzebujemy. W "Download" dam link do ich bazy MySQL.

Download:

Sry, ze nie dalem skanu ;/ Nie moja wina - dostalem ten link w temacie bez skanu, wiem - moglem zrobic, ale mi sie nie chce. Jak ktos zrobi do tego skan to dam +.

UWAGA, pobieranie zaczyna sie automatycznie w momencie klikniecia na link (niezly bajer no nie?)

link ;]

Tak, wiem, ten link byl w wyzej wymienionym moim temacie ;] Ale wolalem wam juz nie utrudniac.

"Za każdym razem, kiedy napiszesz głupi post, dasz komuś minusa bez sensu, umiera jeden kotek... Pomóż mi ratować kotki..."

Zbieram plusiki. 4fun.

Fc+Barcelona+logo.jpg

Opublikowano

do przeniesienia ;/ sry ze w zlym dziale

"Za każdym razem, kiedy napiszesz głupi post, dasz komuś minusa bez sensu, umiera jeden kotek... Pomóż mi ratować kotki..."

Zbieram plusiki. 4fun.

Fc+Barcelona+logo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...