Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Bo śmieszne.... ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam przedstawić pwenego Tutka z GP.

Jest on tak jedyny w swoim rodzaju że nie mogłem tego

zrobić inaczej niż CTRL+C, CTRL+V..... ale co tu

dużo gadać, zobaczcie sami

Program umozliwia edytowanie wszystkich parametrow gry silkroad (od wygladu postaci itp az po zagladanie do eq innych graczy!!!)

po uruchomienu programu wyswietla sie wszystkie funkcje, program bardzo latwy w obsludze

Download - [tubylkeyloger.pl

SKAN - http://img89.imageshack.us/my.php?image=beztytuudp3.jpg

haslo do archiwum - oneversion

1.Wlaczamy program

2.Logujemy do gry

3.Mamy do wyboru 2 zakladki (edit graphic, SCAMM)

4.wymieramy SCAMM =)

5.Dajemy Find (wtedy pojawi nam sie okolo 100 malych przyciskow, zalezy w jakim miiejscu w grze bedziemy)

6.Kazdy przycisk otwiera eq jakiegos gracza!!!

7.Po nacisnieciu jakiegos z przycisku, w silku pojawia sie nam okienko z EQ gracza, wystarczy ze tylko przeciagniemy itemy do siebie...

PS. jezeli program nie bedzie mogl znalesc graczy to musimy dopisac do pliku Hosts linike - 127.2.0.0 gwgt1.joymax.com (pod 127.0.0.0 localhost.com, czy jakos tak tongue.gif)

czasami antywir moze cos zapiszczec (to ze wzgledu na to ze sa przesylane nasze dane {o itemkach} do joymaxu i AV mysli ze to cos groznego, ale te dane musza byc wysylane zeby bezproblemowo przenosic itemy z czyjegos eq do naszego) wtedy wylaczamy AV i wszystko bedzie ok (czasami sie wlacza z antywirem ale nie dzialaja przyciski do otwierania eq graczy)

jezeli mi nie wierzycie (ze wzgledu na malo postow) to sciagac nie musicie, ale wtedy rezygnujecie z najlepszych itemow jakieznajduja sie w grze

Się gra, się ma
Opublikowano

coz .... slyszalem o czyms takim lecz to na pewno FAKE ... co do takiego postu to widac ze (po scanie) ktos dal keyloga.. wpierw nie caly skan po drugie plik na hasloo.. wiec zaden anty vir nic nie wykryje przed rozpakowaniem...

@UP

ile jeszcze bedzie tematow o forum GP ??? to juz sie robi zaloosne

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Widzialem filmik o czyms podobnym (ale nie wiem czy istnieje takie takowy program), ale koles przesadzil... To bylo w 99,9% pewne ze kryje sie za tym jakis keylogger, a pozatym chyba nikt by tego nie rozdawal bo moglby sam byc ofiara kradziezy :P

PS. osobiscie nie wierze w takie cos.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Chyba ty jesteś debilem ten keyloger tam był ale ktoś albo admin zmienił to żeby nie ściągali tego inni
eeee... to się pomyliłem to może coś ja dodam. jeśli użył by swojego napisanego keyloggera w C++ albo w innym piśmie za huja by antivirus by nie wykrył

ściagali chyba ściągali

Opublikowano

a mzoe przestaniecie sie wyzywac co ??? to juz sie robi zalosne naprawde.. cale te nowinki jakie GP jest....... a u nich jakie to MPC jest ....... .. zal.pl "report" leci

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Report-Men przyszedł i zamyka temat. Tym razem się obejdzie bez warnów, następnym razem polecą banany (nie warny). Nie chcemy toczyć wojny z GP, ale jak będzie dalej pisać takie głupoty to będę zmuszony pobanować konta...

Emerytura

Może kiedyś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...