Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes Of Magic:Bot Na Farmienie.

Homar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż na ranczu millerów zbieram karmę dla mojego zwierzątka.Bardzo mnie to męczy bo zajmuje mi to średnio 3-do5 godzin.W domku aukcyjnym zaś widziałem jak koleś o nicku Ciasteczek naładował na aukcję 30 (chyba z 30) razy po 99 ciast millera.Albo naładował 99 złotych jaj po 20 w aukcji.Pisałem do niego ale mi nie odpisuje.Jak on to robi?

Czy posiada jakiegoś bota czy co?Jeśłi jest taki bot to dajcie link jakiś albo gdzie taki bot na forum może być bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę.Przydałby mi się taki bote na farmienie.Wkurza mnie to,bo widzę sporo osób ma jakieś boty i sobie nic nie robią tylko zbierają a ja się morduję na tym ranczu.Dzisiaj też siedziałem 3 godziny i palce mnie już bolą.

Właściwie to nic nie robie tylko zbieram,karmie i doje a połowa trawy dla krowy i tak ginie bo "to chyba nie wystarczy"!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...