Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][N00b Friendly] OreRusher!

PharaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiecie co? wy to macie mózgi ;p polowe z tego all o maple, pliki rozumie ale dla mnie to za wiele ;p mam kompa od roku xD

może coś skminie hehe pozdrawiam

Opublikowano

@@ NinjaKate

Jak grasz w Europe Maple Story i chcesz się troszke dorobić to sciągasz pliki z tematu. "1wsz" post. Instalujesz AcToola. Wypakowujesz 2 skrypty ( one są najwazniejsze) uruchamiasz je obydwa. Ustawiasz ozdzielczość. Włanczasz EMS i idzesz do sleepywood <- osada w dungeonie. stoi sz obok takiego posążka ( nie pamiętam jak się nazywa). U niego robisz questa John and 10 pink viola ( 15 lvl+). Przełanczasz na skrypty , włanczasz je i na EMS. i gitara. ^.^ Ja zwykle sprzedjae ore u NPc i mam jakies 3 M

@@ Off topic ma ktoś steelys na sell ? (nozyki do rzucania)

Opublikowano

Po problemach z AcTool (gameguard się rzucał :blink: ) musiałem znaleźć innego clickera. Na MPCforum.com znalazłem Orebota. Fajny programik polecam. ;d

Download:

Speedyshare

Skan:

9ungae.jpg

1644b8636667.png

Opublikowano

Niech ktoś poda skrypta na imaxmacro żeby samo chodziło ore sprzedawać co jakiś czas.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

eee..? ja używałem tego Skryptu Yooja i mi jakoś nie sprzedawało Ore... miałem FULL inventory i poprostu się zatrzymał koło kwiatka i stał.. musiałem sam iść sprzedać

Opublikowano

Mi na EMS strasznie wolno lecialy ore ok 2/5s , dostalem bana za vac`a ;/ wiec przenioslem sie na globala , teraz moim fighterem zarabiam , nastawilem z ,,chodzeniem do sklepu,, ale zobaczymy jak to bd bo mam dosc duzo miejsca w inventory ;] ogolem dobry ,,bot,, xD

Opublikowano

Mi tam to nie działa.Gdy wchodzę w ta klawiatórkę gdzie ustawiam poty i ataki i mam ustawić NPC Chat na y to nie mogę go znależć. Niema tam nic takiego jak NPC Chat

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

A ja mam pytanie jak zmienić czas po którym bot będzie chodził do sklepu na np. 45minut :). Mam 16lvl maga i mało mniejsca w inventory.

I czy vmware nie będzie mi cieło na kompie:

Proc: pentium D805 (2x2,66GHz)

grafa: gf6200

ram: 1,5Gb

368216.png

Opublikowano

1 up : mozna znajdz kolumne checkFullInterval=100000 objasnienie 1000-minuta

2 up : NPC chat masz ustawiony na spacje , wystarczy przeniesc na ,,Y,, i powino byc git ;]

mi nie dziala chodzenie do npc . tzn na globalu ale znalazlem na innym (ang) forum cos z elinią i wyprubuje jutro ;]

zarobilem dzis prawie 400k na fighterze ale przenioslem sie na scanie i moim wojem botuje , mag siedzi w lubidium i nie chce mi sie isc tyle ;pp

Opublikowano

up#

a zrob ,,default,, i ok i powinienes miec na spacji ten chat ;]

wiesz , nie radze uzywac juz OreBota , ja zarabiam jakies 300k/3h moze ;/ malo oplacalne chyba ze bd stac w markecie i sprzedawac po 1k ea to moze sie czegos dorobisz , jak narazie zarobilem juz 2.4mln na tym tylko ze ja sprzedaje w npc ;]

down#

nie wiem czemu mi cale etc zajmuje 2-4h nawet ;pp , tzn ja z mapla robie okienko i przy okazji ogladam filmy albo czytam MPC ;]

Opublikowano

Robiłem już tak. Ja w 1h mam pełen ETC i sprzedaje to za jakieś 200-300k więc się opłaca tylko ze te macro nie działa.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

SHIET czemu na moim nowo zrobionym 15 lv`lowym magiku nie chce poprawnie to dzialac ;/

wszystko niby cacy ale chyba ten patch automatycznie przenosi postac tzn juz w tym pomieszczeniu z kwiatkiem bo wyprzedza mi myszke , myszka znajduje sie w miejscu po 3 sekundach moze , 2 ore mam na jakies 10-14 sekund !! help

Opublikowano

ey qwa, nie iwem czemu ale kliker nie chce mi diałaś, samo mnie teleportuje ale nie klika na kwaiatka ani na staue jak ustawaim bota ;/

Opublikowano

no to mamy lipe. Próbowałem na Taskerze- bot klikujący na Tibii ale nie działa.

Opublikowano

Tak to jest jak się wcześniej grało w Tibię! Teraz nikomu nic nie chodzi i nic nie da się zrozumieć. Mi też na początku nie chciało klikać, ale wysiliłem się trochę i jest na nexonkiller .dll który orebot robi za ciebie imaxmacro sprzedaje itemy.

.dll =

poszukajcie dość leecherowania

Opublikowano

mam problem chłopaki ...

Mianowicie ...

robie wszystko tak jak w tutku tyle że na GMS...

Działa przenoszenie do "Pink Viola" gdy sie kliknie na statuę ....

Problemy zaczynaja sie z botem auto-klik ... ;/ to albo nie działa albo jest zle wyjasnione :( bot musi dzialac bo widze ludzi ktorzy z tego korzystaja :(

Help ME ! :(

EximusXx.gif

Zuloslaw.gif

KozaPL.gif

Opublikowano

mam problem chłopaki ...

Mianowicie ...

robie wszystko tak jak w tutku tyle że na GMS...

Działa przenoszenie do "Pink Viola" gdy sie kliknie na statuę ....

Problemy zaczynaja sie z botem auto-klik ... ;/ to albo nie działa albo jest zle wyjasnione :( bot musi dzialac bo widze ludzi ktorzy z tego korzystaja :(

Help ME ! :(

@Edit ! Sory za double post komp mi sie tnie i tak sie stalo

EximusXx.gif

Zuloslaw.gif

KozaPL.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...