Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][N00b Friendly] OreRusher!

PharaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiecie co? wy to macie mózgi ;p polowe z tego all o maple, pliki rozumie ale dla mnie to za wiele ;p mam kompa od roku xD

może coś skminie hehe pozdrawiam

Opublikowano

@@ NinjaKate

Jak grasz w Europe Maple Story i chcesz się troszke dorobić to sciągasz pliki z tematu. "1wsz" post. Instalujesz AcToola. Wypakowujesz 2 skrypty ( one są najwazniejsze) uruchamiasz je obydwa. Ustawiasz ozdzielczość. Włanczasz EMS i idzesz do sleepywood <- osada w dungeonie. stoi sz obok takiego posążka ( nie pamiętam jak się nazywa). U niego robisz questa John and 10 pink viola ( 15 lvl+). Przełanczasz na skrypty , włanczasz je i na EMS. i gitara. ^.^ Ja zwykle sprzedjae ore u NPc i mam jakies 3 M

@@ Off topic ma ktoś steelys na sell ? (nozyki do rzucania)

Opublikowano

Po problemach z AcTool (gameguard się rzucał :blink: ) musiałem znaleźć innego clickera. Na MPCforum.com znalazłem Orebota. Fajny programik polecam. ;d

Download:

Speedyshare

Skan:

9ungae.jpg

1644b8636667.png

Opublikowano

Niech ktoś poda skrypta na imaxmacro żeby samo chodziło ore sprzedawać co jakiś czas.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

Mi na EMS strasznie wolno lecialy ore ok 2/5s , dostalem bana za vac`a ;/ wiec przenioslem sie na globala , teraz moim fighterem zarabiam , nastawilem z ,,chodzeniem do sklepu,, ale zobaczymy jak to bd bo mam dosc duzo miejsca w inventory ;] ogolem dobry ,,bot,, xD

Opublikowano

Mi tam to nie działa.Gdy wchodzę w ta klawiatórkę gdzie ustawiam poty i ataki i mam ustawić NPC Chat na y to nie mogę go znależć. Niema tam nic takiego jak NPC Chat

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

A ja mam pytanie jak zmienić czas po którym bot będzie chodził do sklepu na np. 45minut :). Mam 16lvl maga i mało mniejsca w inventory.

I czy vmware nie będzie mi cieło na kompie:

Proc: pentium D805 (2x2,66GHz)

grafa: gf6200

ram: 1,5Gb

368216.png

Opublikowano

1 up : mozna znajdz kolumne checkFullInterval=100000 objasnienie 1000-minuta

2 up : NPC chat masz ustawiony na spacje , wystarczy przeniesc na ,,Y,, i powino byc git ;]

mi nie dziala chodzenie do npc . tzn na globalu ale znalazlem na innym (ang) forum cos z elinią i wyprubuje jutro ;]

zarobilem dzis prawie 400k na fighterze ale przenioslem sie na scanie i moim wojem botuje , mag siedzi w lubidium i nie chce mi sie isc tyle ;pp

Opublikowano

up#

a zrob ,,default,, i ok i powinienes miec na spacji ten chat ;]

wiesz , nie radze uzywac juz OreBota , ja zarabiam jakies 300k/3h moze ;/ malo oplacalne chyba ze bd stac w markecie i sprzedawac po 1k ea to moze sie czegos dorobisz , jak narazie zarobilem juz 2.4mln na tym tylko ze ja sprzedaje w npc ;]

down#

nie wiem czemu mi cale etc zajmuje 2-4h nawet ;pp , tzn ja z mapla robie okienko i przy okazji ogladam filmy albo czytam MPC ;]

Opublikowano

Robiłem już tak. Ja w 1h mam pełen ETC i sprzedaje to za jakieś 200-300k więc się opłaca tylko ze te macro nie działa.

GMS CederPl.png

EMS CederPL.jpg

GaduGadu11297159

Opublikowano

SHIET czemu na moim nowo zrobionym 15 lv`lowym magiku nie chce poprawnie to dzialac ;/

wszystko niby cacy ale chyba ten patch automatycznie przenosi postac tzn juz w tym pomieszczeniu z kwiatkiem bo wyprzedza mi myszke , myszka znajduje sie w miejscu po 3 sekundach moze , 2 ore mam na jakies 10-14 sekund !! help

Opublikowano

ey qwa, nie iwem czemu ale kliker nie chce mi diałaś, samo mnie teleportuje ale nie klika na kwaiatka ani na staue jak ustawaim bota ;/

Opublikowano

no to mamy lipe. Próbowałem na Taskerze- bot klikujący na Tibii ale nie działa.

Opublikowano

Tak to jest jak się wcześniej grało w Tibię! Teraz nikomu nic nie chodzi i nic nie da się zrozumieć. Mi też na początku nie chciało klikać, ale wysiliłem się trochę i jest na nexonkiller .dll który orebot robi za ciebie imaxmacro sprzedaje itemy.

.dll =

poszukajcie dość leecherowania

Opublikowano

mam problem chłopaki ...

Mianowicie ...

robie wszystko tak jak w tutku tyle że na GMS...

Działa przenoszenie do "Pink Viola" gdy sie kliknie na statuę ....

Problemy zaczynaja sie z botem auto-klik ... ;/ to albo nie działa albo jest zle wyjasnione :( bot musi dzialac bo widze ludzi ktorzy z tego korzystaja :(

Help ME ! :(

EximusXx.gif

Zuloslaw.gif

KozaPL.gif

Opublikowano

mam problem chłopaki ...

Mianowicie ...

robie wszystko tak jak w tutku tyle że na GMS...

Działa przenoszenie do "Pink Viola" gdy sie kliknie na statuę ....

Problemy zaczynaja sie z botem auto-klik ... ;/ to albo nie działa albo jest zle wyjasnione :( bot musi dzialac bo widze ludzi ktorzy z tego korzystaja :(

Help ME ! :(

@Edit ! Sory za double post komp mi sie tnie i tak sie stalo

EximusXx.gif

Zuloslaw.gif

KozaPL.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...