Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Superrewards. Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak. zmieniam IP aolem itd i jest niby wszystko okej. loguje na konto klikam doładuj sm. klikam tą opcje Super Rewards i jest taki problem że na górze się wyświetla Super Rewards Privacy Policy

Picture i tyle. i nie ma żadnych reklam ani nic. a jak robie nowe konto i robie to samo czyli Aolem zmieniam IP wbijam w doladuj sm to są reklamy klikam w jedną i na białym tle są takie lczarne litery :

Error There were errors with your request: * We're sorry, that offer is currently unavailable

mam tak już od wczoraj. WTF??????? daje 5 i +

Opublikowano

ja miałem taki sam problem i pomogła zmiana konta xD ale jak zmieniłem konto to nie miałem czarnych liter 0_o a teraz to wcale nie mam reklam xD

Opublikowano

Z tego co wiem to nie doładujesz SM używając proxy - a AOL to właśnie serwer proxy.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Z tego co wiem to nie doładujesz SM używając proxy - a AOL to właśnie serwer proxy.

a to co teraz trzeba zrobić żeby doładować te smy ?

Opublikowano

spotkałem się z teorią że mogłem dostać bana na superrewards? to mozliwe? co mam zrobic z tym w koncu? prosze o pomoc. daje + i 5.

Opublikowano

Nic nie zrobisz mój kolega też ma 'Bana' zrobił nowe konto w metku i dalej bonuje itemy za sm z SR.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...