Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

512G1C

PrawdziwyDlaGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znajdujemy na USA proxy ta reklame http://i54.tinypic.com/2myvrxy.jpg , otwieramy ja i pozniej zamykamy. Sprawdzamy czy pojawila sie w zakladce Offer status jesli jest otwieramy stronke z reklamami w Internet Explorerze(na polskim IP- koniecznie explorer gdyz w mozilli instalacja jest na innej zasadzie i nie mam pewnosci czy zaliczy reklame), wchodzimy w Offer Status znajdujemy ta reklame i otwieramy. Wyswietli sie stronka Smiley Central i wlasnie instalujemy to w przegladarce(powinien wyskoczyc wam pasek na gorze odnosnie Active X) sama instalacja trwa pare sek. Na koncu klikamy finish i tyle, reklama powinna byc zaliczona po chwili....Pozniej wystarczy usunac to z dysku za pomoca ccleanera lub standardowo dodaj/usun program. Z ciekawosci mozecie przepatrzec inne reklamy ktore otwieraliscie do tej pory bo mozna bedzie z nimi podobnie....

P.S Gdyby komus nie zaliczylo za 1 razem musi usunac i zainstalowac ponownie mi na 1 acc zaliczylo od razu, na innym dopiero po 3 instalacji.....

Poradnik nie jest mój, całkowicie go skopiowałem. Sposób odkrył koop (z forumplayspan) i zarazem to on jest autorem poradnika.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile razy można ją "wypełnić" ?

Jak pomogłem daj +

7273_3431.jpg

,,Myślałem, że uczę się, jak żyć, a uczyłem się jak umierać.""

Opublikowano

Mi również nie wchodzi klikam finish i nic ale może trzeba próbować kilka razy

Opublikowano

przecież to jest reklama z termometrem miłosci, a nie z 512 g1c. =.=

w takim razie nie widze tej 512g1c

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Panel sterowania > Dodaj lub usuń programy > i tam znajdziesz Website smiles ( czy jakoś tak)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...