Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wizard w AgBot

Czarny94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z Was bocił wizardem? Jakieś rady, przestrogi? Ja próbowałem bocić nawet na mobach o 5lvl niższych i jak dopadnie mnie pt mob to padam. Proszę o cenne rady .

Admin Cienia
Opublikowano

@up idź na to konie, horse coś tam. One mają 25lvl~~ Czyli akurat na wizza, też boce wizzem i mi ciągle deachł więc przestałem nim narazie grać, bo to albo jakiś pt mobek był albo gigant, na mobach 3/4 lvle niżej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Bard

Noise-Chroni Cię przed atakujacymi mobami i Moga atakowac Cie tylko Chapmiony i Gianty.

Moving March-Dodaje Ci "speed" co kazdy up skilla wiecej % "speeda" czyli szybciej biegasz.

Cleric

Recovery Division-odnawia Ci Hp co jakis czas.Co kazdy Up skilla wiecej hp dodaje.

Bless Spell- dostajesz bardzo duzo phy i mag def przez 40 sekund.

www.imagehost.org/0716/123_1.jpg

Opublikowano

lol kto normalny biega na lt :|? jak chcesz na lt to idz na slabe mobki, dobrze ustawiony agbot bije tak samo jak i inne boty, nie bij sie z mobkami pt to chyba podtsawa jestes full int a nie str. Subka barda daje duzo mozliwosci polecam

Opublikowano

@2X

Ja gralem Wizzem do 40 lvl chyba.

I robilem tak na twoim 29 to bylem nawet na zombi, tylko jeden szczególik, By dobrze bocić naprawde przyda ci sie bard, gdyż ten Noise moze nie raz ci pupe {;p} uratowac.

hm. a jezeli mam noise i zaatakuję moba zwykłego to on już mnie moze atakować?

Nie zatakuje bo bedziesz mial go na 1 hita ;p

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

powiem ci tak ja gram wizardem mam co dopiero 20 level gram na bocie i dedowalem do 15 levela czesto ale traz nabilem 20 level wbilem sie na chajaki niema tam ani chempionow ani giantow i muce je non stop tylko mane kuopuje bo hp prawie mi nie ucieka tyle odemnie jezeli chodzi o dedy wiza a co do subklasy jeszcze nie wybralem narazie jestem samym wizardem i powiem szczerze nie nazekam na speed czy cos takiego party moby radze sobie niezle tez nie czyni mi to zadnej przeszkody a co do kleryka jezeli masz kase i kupe serc mozesz go wykasowac i przejsc na barda bardzo dobra i uzyteczna subklasa tyle odemnie Dziki mysle ze cos wnioslem do tematu

Jezeli chodzi o wyzszy level wizarda to zawsze znajda sie mobki na twoj level ktore cie nie beda atakowac i spokojnie mozesz grac np: Devil Horsty Kolo Dh na pustyni NIedaleko Huyangocheonow:D

Opublikowano

Wizz 90 lvl secik +5 staff +7 scrypcik na spota i modlitwa by proxy sie niewykrzaczalo z gry po teleporcie... ;] wynik? pt giga na klate obszarowe klepanie unikanie pt przy lagach i ignorowanie TR kiedy jęczą no ks plzzzz a cala droga do 90 lvla bez seta pozadnego najlepiej przezyc na prem +

Ps: Wizz;Bard.... To pomyłka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...