Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bezpieczna Zamiana Kontami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Mam problem Pewien koleś chce Się ze mną zamienić kontami . Nie wiem w jaki sposób się zamienić by nie oszukał ...

pytałem się jego czy ma konto na allegro to przez allegro bym się z nim zamienił;] on powiedział ze nie ma . Jego sposób na zamianę jest taki ze podajemy sobie równo passy na konto a potem email.

Koleś Wydaje się być uczciwy ale wiecie wymieniam wysoki lvl i sie cykam troszkę ze poda złego emaila i mnie wy..;D . Jeszcze 1 Male pytanie czy bug na zmianę emaila dziala ponieważ chce

Mu to konto Pokazać ale gdyby ten bug działał jeszcze miał bym po koncie ;d Prosze was Byście podali jakis fajny sposób na zamianę i powiedzieli mi czy ten bug na emaila jeszcze dziala czy już nie?

Wynagradzam + ;] Pozdrawiam.

Opublikowano

Bug nie działa a co do zamiany to wyczysc twoja postać daj mu paszy i powiedz ze wq i mail jak on da konto.on daje hasło ty sprawdzasz jak działa dajesz mu maila i przekladasz mu eq wtedy on daje twojego maila Ale jakby nie było to to już poprostu zaufanie ale ten sposób chyba dość dobry.pzdr

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

Robisz tak:

Piszesz login on login.

Piszesz bylejakie haslo np qwerty12345

On pisze Jak dobrze napisze.

To odpalasz szybko 2 metka logujesz.

On pisze zle haslo piszesz ups sry bez 5 na koncu.

Wchodzisz przezucasz item i ignorujesz jego teksty.

Jeśli chodzilo ci o oszukanie go to to jest sposob jesli jest noobem.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

To mu zaufaj :P

Ja bym na twoim miejscu nakręcił całą rozmowę z nim i gdyby Cię oszukał to masz dowód :)

f1cdec43673528831c9fb4e288959b75.gif
Opublikowano

Metin teqm Nic z tym nie Zrobi max ban bo zamiana i handel koktajl jest nielegalny .

65994253024037513199.pngYay! ☺

Inne Moje Nicki:

DjSmash

DjSmash506

Opublikowano

@UP

Właśnie wiem że handel zakazany ;P to chyba wymiana wchodzi w ten "handel" ale nie jestem pewien :) Ok nie będe pisał tutaj bo nie jestem pewien , bo powiecie że tylko posty nabijam xD

f1cdec43673528831c9fb4e288959b75.gif
Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu nakręcił całą rozmowę z nim i gdyby Cię oszukał to masz dowód :)

I takim filmem moze sie pochwalic wsrod kolegow. Team MT2 nie obchodzi to, ze ktos Cie oszuka przy wymianie kont. Ty dajesz mu passy dobrowolnie, i on Tobie.

Nie ma bezpiecznego sposobu na wymiane.

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

A na IRC nie mozna sie przypadkiem wymieniac kontami? Jasne ze mozna !! Idz na IRC i Zapros GM do jednego pokoju (razem z toba i kolesiem z ktorym sie wymieniasz) Jak on nie da passow to GM juz cos z tym zrobi.

Opublikowano

A na IRC nie mozna sie przypadkiem wymieniac kontami? Jasne ze mozna !! Idz na IRC i Zapros GM do jednego pokoju (razem z toba i kolesiem z ktorym sie wymieniasz) Jak on nie da passow to GM juz cos z tym zrobi.

W jaki sposób ??

Opublikowano

To można sie zamianiać kontami ?? Jeżeli to nie jest zabronione to jak emilop31 był by to najlepszy pomysł . Ale handael jest zabroniony w grze . A zresztą. Sprawdż jktoś jak sie chce regulamin i odp. gotowa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...