Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Serwery Dedykowane - Hacking.

K@mel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 440
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki problem w NETHERLANDS (Holandia) Na 100 tys. IP nie mam ani 1 znalezionego serwera o.O kiedy innemu użytkownikowi na 10tysięcy znajduje ok. 18 serwerów. Co może być nie tak?

Antyvir i zapora off:/

Opublikowano

Ziomek, moze wrzocil bys to na normalny hosting a nie na taki co mi po 4 zl dziennie z komy bedzie zrzeral zeby to sciagnac

Tutaj o to chodzi żebyś mu dał coś zarobić.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ziomek, moze wrzocil bys to na normalny hosting a nie na taki co mi po 4 zl dziennie z komy bedzie zrzeral zeby to sciagnac

Zaznaczasz opcje z mailem i pobierasz. Ty nie tracisz kilku godzin na szukaniu tylko masz je podstawione pod nos. Mysle ze moglbys to zrobic. Chyba ze wolisz skanowac porty po kilka godzin na 2-3 dedyki. Nowe serwery bede zamieszczal regularnie.

Rozumiem ze nikt nie chce. W takim razie zapraszam na PW. Zostana wtedy podane po 2-3 serwery na glowe droga losowa :)

Opublikowano

Mi tam po godzinie nawet 1 ip polskiego nie znalazlo

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja mogę podać jednego dedyka(szkolnego) w zamian za pomoc... Nie działa na nim UDOBOT. Więcej info na gg:10322606 często jestem.

Pewnie politechnika koszalińska :)

Tam nie działa bo jest u mnie na kącie odpalony apache i programik co hosts powinein automatycznie zmieniać (jak nie ma tych 2 linijek), a apache jest źle ustawione xD

Opublikowano

Pewnie politechnika koszalińska :)

Tam nie działa bo jest u mnie na kącie odpalony apache i programik co hosts powinein automatycznie zmieniać (jak nie ma tych 2 linijek), a apache jest źle ustawione xD

Polibuda juz dziala?Bo jakis zcas byla off ; /

Opublikowano

A co powinno być wpisane w "domena" ? Bo mi piszę że złe hasło użytkownik albo domena :D

zakaz handlu

Opublikowano

Potrzebuję serwera jakiegoś słabego , może ktoś ma? Mi tam nie wyszukuje mimo że daje 100 tyś adresów i ani 1 serwera... nie wiem co jest.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Witam mam windows 7 gdy wypakowywuje vnc 1.2 pokazuje mi sie tylko plik faq . Co zrobic? Pilnie potrzebuje pomocy

Usunąć antywirusa :P

Opublikowano

avast wylaczony ;/

Masz tylko Avasta czy też jakiegoś firewalla?

Spróbuj w Avaście dodać do wykluczeń jakiś folder, ściągnąć od nowa skaner i wypakować w folderze dodanym do wykluczeń.

Opublikowano

A jak już wejdę na taki serwerek to u mnie widać normalny pulpit ?

I jak założyć oraz jak ukryć użytkownika ? bo jestem zielony w tym .

Edit.

A po za tym jakby ktoś mógł napisać na gg (2467123) i mi wytłumaczyć to byłbym wdzięczny

Opublikowano

A jak już wejdę na taki serwerek to u mnie widać normalny pulpit ?

I jak założyć oraz jak ukryć użytkownika ? bo jestem zielony w tym .

Edit.

A po za tym jakby ktoś mógł napisać na gg (2467123) i mi wytłumaczyć to byłbym wdzięczny

A jak ciężko jest przeczytać 1 posta ? wszystko jak na tacy.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...