Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Event Metin2.Pl - Andrzejki 2010 !

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzejki (znane też jako Jędrzejki lub Jędrzejówki) – wieczór wróżb odprawianych w nocy z 29 na 30 listopada, w wigilię świętego Andrzeja, patrona Szkocji, Grecji i Rosji. Pierwsza polska wzmianka literacka o nim pojawiła się w 1557 za sprawą Marcina Bielskiego.
Dzień ten przypada na końcu lub na początku roku liturgicznego. Andrzejki są specjalną okazją do zorganizowania ostatnich hucznych zabaw przed rozpoczynającym się adwentem. 
(źródło: wikipedia)

Z tej okazji w dniu 30 listopada od godziny 0:00 do godziny 23:59 na wszystkich polskich serwerach będzie aktywny bonus serwerowy +20% Yang drop, oraz ze wszystkich potworów wypadać będą Heksagonalne Szkatułki hex.png.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

< Z Board Metin2.PL >

Link do oryginału:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=1226087

Pomogłem ? Postaw + !

PS. Proszę moderatora o zdjęcie paru % <3

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

O w dupe a ja mam bana do 02.12 KU***

No nic bd jechał dropem.

Dzieki za info +.

@edit limit dam ci 5.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

No mam juz gotowego ;P

24 lvl. i 1 lvl.

Macie hacka na przyciąganie że przyciąga moby do mnie ?

Bo bym ustawil mix by lubie i przyciaganie i ide od kompa.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Może zawierać:

* Ulepszacze: Ogon Węża +, Ząb Orka, Ząb Orka + Nos Świni, Futro Wilka +, Futro Białego Tygrysa, Futro Tygrysa, Szpon Skorpiona, Ogon Skorpiona, Nieznany Talizman, Stłuczona Porcelana, Kłąb, Ozdobna Spinka Do Włosów, Żółć Niedźwiedzia, Futro Yeti, Kawałek Płótna, Krem Do Twarzy.

* Inne: Fasolka Zen, Rękawica Króla Przepowiedni, Symbol Króla Przepowiedni, Pierścień Lucy, Płaszcz Uciekiniera, Zwój Błogosławieństwa, Mikstury, Yang, EXP.

Jak bodzio dropi to nie taki lipny :)

Opublikowano

Ja tam mam na dropku 2x drop to będzie ładnie lecieć ;P

A mam pytanko czy to będzie też dropić w lochu małp , bo siedzę tam od 2 dni (45 medali) i mam zamiar siedzieć w nim do końca tygodnia więc czy lepiej dropić te szkatki w lochu czy iść na polanke ? :D

f1cdec43673528831c9fb4e288959b75.gif
Opublikowano

Dzięki za info , nie chciało mi się wchodzić już długo na forum , a tu bach

Leci +

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

@dEtrOX musisz sprawdzić gdzie bd lepiej lecieć bo mi np blasku księżyca na 64lvl bdb leciały na ropuchach a w v1 prawie wgl.

Opublikowano

moze ktos dac taki mini mini poradnik jak masowo dropic takie szkaty;)? jaki lvl dropka gdzie nim walic moze jakis expbot prosty ktory dziala bo ostatnio sie nie orientuje wszelkie info bedzie nagradzane + lub - jak kto woli;)

Opublikowano

Tak jak wyżej zostało wspomniane marny drop z nich jest więc nie ma czym się zbytnio podniecać :) ale dzięki za info łap +

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

a ja ustawie sobie bota w m3,w v1 moja glowna postac a 3 bede rybki lowil (wedka +6 a malze po 3kk wiec dziennie mam okolo 30 malzy co sie rowna 90kk) xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...