Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,potrzebuje pomocy dostałem bana na Metinie SG wszystko przez mojego kolege Miałem kare na kompa on wysłał SMS żebym mu podał passy on mi poexpi bo ja mam kare to chociaz troche i wbije ja niewiele myśląc napisalem passy wszystko ładnie pieknie mysle jak wejde to bedzie z 26lv (mialem 24lv) Wpisuje passy i sie wyswietla Your Account is blocked from server ja już ostro podku**** dzwonie do niego a on mówi ze wczoraj( czyli w piatek ) i że go logło i jak sie chciał zalogowac to nie mógł ... bo tak pisało...no i tyle potem sie przyznał ze jechał na hackach ( myślalem ze go zabije dobrze ze to było przez GG)i ze podejrzewa ze wcisnol F5 a tam jest komenda na spambota na F5 że wyskakuje chyba jak mi mowil link do tych hacków już wtedy byłem pewny że go zabije....no nic jeszcze żyje...no i teraz pytanie skad mam sie dowiedziec na ile dostalem bana....bo wiem ze nie mam sie po co odwoływac.. bo i tak mi nie uwierzą więc chce zobaczyc moze nie dostalem na 4ever ale wlasnie nie wiem jak wiec prosze o odp.jak to sprawdzic

Będą + lub - jak kto chce

Opublikowano

I co się kurwa żalisz? Po co ta historyjka? Zbanowali Cię o jejciuś przykro mi-.- Na maila powinieneś dostać. Ja dostałem

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

30lv na metin2.sg w weekend kiedy jest podwyższony exp to zaledwie 6-8h grania.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...