Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko na samym początku tego serwra od razu go ściągnąłem jest to taki sam serwer jak PL tylko tyle, że jest po angielsku.

Szukam graczy z tego serwera chunjo/ jinno/ shinsso, żeby pogadać, pograć mało polaków jest na tym serwerze więc dlaczego się nie poznać i pogadać, pograć razem ;)

Piszcie w temacie... (Jestem w stanie załatwić vt, ts2 chyba, że wiekszość by wolała skype'a.

W razie pytań gg: 3839712 lub w grze nick: TAu (Chunjo) Pozdrawiam ;)

kochas.png

nicki pod jakimi gram: Rysiek, Ryszard, Rych, 666!

Opublikowano

Jak mój kolega u góry " Po co taki temat" ???

Jak ci sie źle samego gra to wejdz na naszom klase, face booka i pogadaj z kumplami...

A jeśli już cos to powinno być "ogłoszenie" - a nie metin2.com <_< i nie rób nowego tematu....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

... up i 2xup lepiej chyba zagrac na serwie na ktorym sa sami anglicy z polakiem jakims niz samemu i nic nie rozumiec wszystko samemu odkrywac

Opublikowano

Tak... hejterzy lubię takich. Zakładam taki temat, żebym nie musiał się nudzić a jak Tobie nie pasuje to nie wchodź owszem, możesz się wypowiedzieć ale po jakiego wała skoro tam nie grasz i i tak byś nic nie pojął ponieważ jesteś za młody a angielskiego uczą dopiero w podstawówce do której Ci daleko, przepraszam - Wam dwóm :)

kochas.png

Opublikowano

Tacy ludzie to przeklęte nasienie.. nic tylko próbują swoją złośliwością obrazić innych. Najlepiej, aby mod wyczyścił temat z tych wypowiedzi i zostawił ten pierwszy post.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Niektórzy tego nie rozumieją.

Wracając do tematu, pisać tutaj lub na gg często na niewidoku :)

kochas.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...