Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zapraszam na Nie skończoną stronkę i nasze forum ponieważ Moderator tego forum zamkną mój temat

dlatego zapraszam na www. Proszę się narazie nie rejestrować ponieważ nic to wam nie da musicie czekać.

To jest ukryta treść, proszę

na stronie znajdziecie czat wejdzcie np. "Connect to x25 Server site" w zakladkch znajduje sie czat online Zapraszam

Edytowane przez Beowulf
W code umieść link
Opublikowano

Nie z serwerem all ok tylko ten serwer jest na prywatnym komputerze więc jeśli Writer idzie i wyłaczy bo niema potrzeby zostawiania komputera jeśli nikt na nim nie gra prawda?

Za niedługo otwarcie zapraszamy :)

Elo elo my się znamy daj no zioło zajaramy

:D

Opublikowano

aha rozumiem.to czekam z niecierpliwością :)

Tak patrzyłem trochę na stronce.Kliknąłem register i albo mi się wydaje,albo to odsyła do cabal EU.Bo się zarejestrowałem(tak na próbę) i na e-mail dostałem potwierdzenie rejestracji a na dole pisze cabalonline.comi niżej link do supportu cabala.O co tu chodzi?:P

Opublikowano

Rejestracja zależy od tego jak Writer ustawi reje i jaką treść da do wysłania mailem a co do tej rejestracji to sie jeszcze nie rejestruj bo na razie nici a clienta nie sciągaj bo jest inny więc ten cabal na tym co tam jest nie odpali :)

A i rejestracja jeszcze nie jest dostępna jak coś bo przekierowanie jest dane na globala ale jeśli będzie miał być online to się da link do tej co trzeba .

Opublikowano

No , i tak dla przypomnienia , dajcie Clineta na jakims , dobrym hostingu bo na to chwile ten clinet z Megaupload na 7mb szło gora 10 kb/s , wiedz dajcie na coś by złym transferem szlo , Dziękuje

Up@ Wiem tylko trzeba darmowo się zarejestrować i idzie. Download tak jak trzeba , ale i tak musicie uploadowac na aktualnego , Clineta serwera MAT_com (czekamy)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hehe writer zaszalał i odpowiedział nam w obrazku a serwer za 1tyg będzie online :) przynajmniej takie mam informacje :)

Opublikowano

strona nie działa ???? czy robicie coś na niej ???? bo mi taki błąd wyskakuje ;p

To jest ukryta treść, proszę

a wpisuje ten adres co podał WriterCabal i nie działa wyskakuje ten błąd co podałem up

Nie Lubię Neo-sów :) Jeśli ich też nie lubisz to wstaw mi ++ i nie bądź żyłą :)

Moje Zaliczone Posty :)

10 [Zaliczone]

20 [Zaliczone]

50 [Nie Zaliczone]

Opublikowano

Narazie nie ma potrzeby abyście wchodzili na www bo writer robi co chwile coś z serwerem ale mogę wam powiedzieć że są nowe skille i mapka ^^ Pozdrawiam Axel.

Opublikowano

Zamykam, to nie jest chat, jeżeli piszecie coś to tylko konkrety a nie powtarzacie info 5x.

RAsfepN.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...