Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W 100% Działający Lvl Hack (Aiwnet)

Astvill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość (nie wiem czasem, czy aby nie wszystkie, bynajmniej mi żaden nie działa) lvl hacków w .exe nie działa na aIW.

Na stronie głównej aIW napisane jest jak zrobić sobie w 1 minutę 70level, 10th prestiż, all kamuflaże, emblematy itp. Jednym słowem wszystko. :D

Pobieramy plik zawierający "hack" (na dole, nie wiem czy dać skan do 4kB pliku?). Jeszcze w winRAR zmieniamy jego nazwę na md202ef8d_aIW.stat Kopiujemy go do folderu Player w folderze głównym alterIwnet'u, i akceptujemy zamianę pliku :) Tak oto mamy 70 lvl i 10 prestiż.

Plik:

http://hostuje.net/file.php?id=299301322b9b59f0a51736725f2fc1c8

Liczę na minusy :)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ciekawy sposób, dzięki za wstawke :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Ej a za to ban na zawsze??Bo to co sie skarzylem ze za cheaty niby dostalem i mac chcialem zmieniac to jednak za wyzwiska chyba bylo bo mnie odbanowalo ale wgralem sobie tego i nie ustawilem statow bo ten niemiecki nie dzialal i dzis sie budze i znowu ban ;/

Opublikowano

Napisałem... Ten sposób został opublikowany na stronie aIW... Oraz słyszałem, że na aIW lvl hacki są w 100% "legalne" :P

@edit

A teraz dowiedziałem się, ze nie koniecznie :D Jeśli używasz ich po to, żeby przejść sobie na skróty, to za to powinien być ban. Ale można się wykręcić. :) Chociażby od biedy powiedzeniem, że miało się ten level, albo podobny na Steam'ie i nie chce się teraz znowu wbijać...

survarium_user_bar_en.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

a jak nie to rozszerzenie zmień w Free Comanderze ;]

Opublikowano

Trochę odkopuję ale warto bo sposób genialny. Naprawdę człowieku wielkie dzięki, EAM już nie jest aktualizowany i szukałem sposobu a PSE nie za bardzo mi podchodzi. Jeszcze raz dzięki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Napisano 30 grudzień 2010 - 22:33

Patrz na daty.

/Close

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...