Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Offtopic - Alternatywa Silkroad'u

Wielki_Don

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Grywałem w silka do ver 1.62 lub 1.52(nie pamiętam za bardzo), zrobiłem sobie przerwę i teraz chciałem wrócić do gry, ale jak poczytałem, że za nie długo ma zostać uruchomiony sbot, który pozwala uruchamiać 25 lub nawet więcej postaci(kont) na raz to już wyobrażam sobie jak ta gra będzie wyglądała. SBot będzie działał w uproszczeniu "w wersji tekstowej(nie graficznej))", przy czym normalny gracz (taki jak ja) chcący pograć dla przyjemności nie będzie miał szans, ponieważ wszystkie ciekawe "spoty" będą obstawione przez "multiboter'ów". Nie powiem, że jestem święty, lecz jak zapuszczam bot'a, to siedzę i patrzę jak gra, a przy okazji sprawdzam sobie co mi zbiera sylfida i wymyślam nowe strategie dla danych postaci euro i chiny.

Chciałbym się dowiedzieć, czy jest jakaś gierka o podobej stylistyce graficznej lub lepszej, koniecznie realne postacie ludzkie ( a nie jak w WOW'ie różne stworki) i przede wszystkim, gdzie nie idzie kożystać z żadnych bot'ów. Sama fabuła gry jest mi obojętna, ważne żeby było jakieś szlachtowanie potworów i pluralizm rozwoju postaci.

Za wszelkie informacje z góry dziękuję.

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

polecam S.U.N online bardzo fajna gierka tylko musisz poszukac w necie jak sie zarejestrowac tam bo jest tylko tajwanska i koreanska wersja jakos tak

Opublikowano
Ten temat to w Pogaduszkach
przepraszam za błędną lokalizację tematu...

wracając do waszych propozycji, to widziałem gre cabal, lecz na niej jest również możliwość używania bot'ów, w grze 2 moons również.

Asu bardzo proszę o bliższe przybliżenie mi możliwości grania na ksro i csro, lecz z tego co czytałem, to jest bardzo ciężko założyć tam konto. A z doświadczenia moich kolegów, grali z kilka miesięcy i ich konta zostały zablokowane ( "zbanowane"). Może jest teraz inaczej, nie wiem.

Szczerze mówiąc nie wróciłbym do silkroad'u, gdyby tylko była dostępna najnowsza część Blizzard'a. Mowa o genialnej klasyce DIABLO III. Już nie mogę się doczekać. Lecz na razie spróbuję jeszcze pograć w silka, tylko nie jestem przekonany do zastępowania nuConnectora SrProxy...

Pamiętaj, RODZINA jest najważniejsza!!!
Opublikowano

A ja KnightOnline bądź runescape w którym lata bardzo mało botów gdyż nie oplaca się ze względu na zabezpieczenia. W runescape są random eventy więc ktoś poboci max 15 minut a po drugie często banują tak samo jak w Knight Online i to nie zależnie czy płacisz im za różne premki bądź inne duperele.

• Dodaj nową pozycję...