Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zarabiać Na Tiveria.Pl ?

-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 69 lvl woj body. chcialem od goscia kupic truciaka ja sie pytam za ile a on 30 brylek 1brylka = 420kk

I niewiem, z kad tyle kasy wziąsc ?

Opublikowano

expij / łów małże (1 małż = 50-70kk) / kupuj taniej, sprzedawaj drożej / metki / bossy / chodź na dt :) Z misji, szczególnie biologa jest bardzo dużo kasy. Sam tam gram, i całkiem dobrze mi idzie :)

Opublikowano

Każdy ma swój sposób.

Ja polecam stać na Bossach i dropić szkaty, później ulepszać itemy z nich do +9 i sellać je.

Tylko że trzeba kase na metal, bo się nie opyla zwojami ;/

Non omnis moriar.

Opublikowano

Polecam puścić fish bota na noc. Raz puściłem i z małży miałem zarobek 1kkk :D

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

Ja zarabiam w taki sposób, że dropię/kupuję lwie tarcze +0, a ulepszacze do +7 dropię.

Ulepszam te tarcze, sprzedaje po 35kk.. Schodzą jak.. : )

Na 20 tarcz, z 17 ulepszy także zarobek świety, dziennie ze 500kk zarabiam, zależy czy chce mi się iść do v2 dropić te tarcze.

Zarbiam też na questach tych nisko poziomowych, robię kilka kont i ... robię te misje.

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Radziłbym nie kupować ;F niedlugo wprowadzają nowe bronie i ceny itemów na 75 lv znacznie spadną poczekaj z kupnem bo potem bedzie warty 2x mniej

Opublikowano

Ja robię konto 7lv i mam misje od rybaka i już mogę fb puścić :D Konto na innym emailu itp..

+ to forma podziękowania za pomoc.

Opublikowano

DT tam ja na dzień po 2-3 bryłki wyciągałem np bierzesz se boga/stal+6, Kolce z nieb/lub naszyjnik +6, Bojowy+7/8 i ulepszasz w dt ja czasami w 1 dzień poszedłem 16 x i po 2-3 bryłki na dzień spokojnie. A jak masz 3 konta 55lv+ to bierzesz na dt 3 konta i przekładasz z 1 na drugą jak ci ulepszy itd

Opublikowano

ja tam grałem i dostałem bana ale dobry zarobek miałem na KD zrób bodego 45lv z jakimś eq i dmg i rozwalaj metki na 45lv w dolinie później ulepszaj je u sury kolo groty , da się ulepszać kd + 3 i + 4 do + 5 np taki kd woja + 5 nawet za 300kk pójdzie

Opublikowano

Co do fishbot'ow itd. tez nie radze, slyszalem, ze GM czesto wszedzie chodza i banuja takich koxow :)

Powiedział admin Tiverii =)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 lata później...
Opublikowano

Nie odkopujemy dwuletnich tematów.

Tak od siebie,nie polecam tiverii.Administracja od kilku miesięcy nie pojawia się na forum,znajdź lepiej inny serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...