Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Operation 7

rockanderr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@owned, simpson

Dziwne, mi ani razu nie ścięło na Full Detalach... mam gdzieś 70FPS'ów +, sprawdźcie jakiego macie DirectX'a oraz sterowniki do karty zainstalowane, najlepiej żeby były najnowsze.

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Takie pytano: Czy da sie podnosic bronie z deadow? bo jesli tak to chyba zaczne sciagac ^^ I co masz w tym Haku juz zrobione? :D

Opublikowano

A ta gra jest na levele czy bez leveli?

A jeśli tak to jaki max level :P?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@top

Gra ma przyszłość, jeśli wyeliminują lagi...

@agito

Nie zadawaj pytań, które już padły.

@Simp, owned

Mi nic nie ścina, wszystko na full. Tylko ludzie lagują. >.<

@ZiomQ

Na lvl'e. Czy to ważne jaki max?

@Altair

Chyba się nie da. Ma chams, wh, no fog, full bright i d3d crosshair.

@down

Hack, cheat. U mnie też tak laguje.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
@up

Daj GG to ci wyśle mojego D3D'ka.

Jak ktoś będzie chciał niech też napisze PM.

A co to jest D3D =o? Sorry, że pytam ale nie wiem. Mi na full detalach na mocnym kompie i necie 5mb laguje tylko jak kogoś zabije xp... Why?

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Co do tych lagg'ów to być może jest spowodowane tym, że gra dopiero wyszła na Neta, i teraz często są inspekcje oraz update'ty.. więc trzeba poczekać aż to wyeliminują ale da się grać szczególnie snajperem.

00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Dzięki, ale ja po prostu nie wiedziałem =d. Snajperem gra się nawet fajnie, ale jak gra nim dużo ludzi, to jak się nawet troszkę wychylisz - head shot.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
@nom

tylko, że 2x lepsza grafika, dostaje się dużo kasy na początek bardzo podobne do Call of Duty 4...

Minimum

PentiumIII 800MHz

RAM 256MB

VIDEO 1024X768 32-bit color

HDD 2GByte

Graphic geforce 2MX or higher

Recommended

pentiumIV 1.8MHz

RAM 512MB

VIDEO 1024X768 32-bit color or higher

HDD 2GByte

geforce4 MX440, ATI Radeon 9200 or highe

jesteś pewien że przebija cod 4? bo ja twierdze że cod 4 nie przebije a co dopiero cod 5

@down

ja cały czas obecnie gram w CoD 5 hehe, najlepsza gra wchdozenie do czołgów jako kierowca albo jak już twój jest to przy karabinie, wzywanie psów żeby ci pomagały, miotacze ognia i ta grafika oraz realistyka broni, CoD 5 <3

2006-2010

Opublikowano

@Up

Grałem w CoD 5 u kumpla grafa wyje**** w ziemie :) Wydaje mi się ,że ta gra nie przebije CoD :)

maybenow.png

Opublikowano

nie chodziło mi o grafikę, tylko, że jest bardzo dużo podobnych rzeczy jak w call of duty 4, celowniki, bronie, i możliwości jakie można z nimi robić a nawet więcej...

00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

wiecie moze czemu ta gra mi sie wlaczyc nie chce zainstalowalem ja i jak prubuje odpalic przez skrot na pulpicie to mi sie strona wlacza op7 netgame dobra zalogowalem sie daje tam start game na stronie i nic sie nie dzieje co robic ?

Opublikowano

Omg, wth, wtf, dostałem bana za free! =o Nic nie zrobiłem a tu BANG "You are banned" ;(, a był juz 10lvl...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

@up

Ja również jednego wyłapałem...

@down

Szkoda, że twoje chams i wh nie wyłapują tylko ludzi, lecz również obiekty. ;/

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

e czemu ja tam broni nie moge kupic daje m4 naprzyklad klikam 2x i komunikat kupic czy nie to daje tak i nic kasy nie zabiera tak jest ze wszystkim

Opublikowano

? ja normalnie zakupiłem m4 ^^ może masz za mało?

Opublikowano

czego kasy ? mam na starcie 30k moze nie moge na 1 lvl tego kupywac ? pisze

you have insufficient balance to purcahse it

Opublikowano

@up

U góry są zakładki. Wybierz gold. Pewnie masz to N Cash czy coś takiego.

Nie kupujcie broni od razu na 1 lvl'u. K2 starcza.

Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...