Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackd Proxy Zasypywanie

Pandiablo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie potrzebuje pilnej odpowiedzi .

Od roku nie grałem na Blackd proxy , pamiętam że dąło się tam ustawić opcje aby zaśmiecić komu depo stawało się w danym miejscu wrzócało do back packa 100 worms potem 100 gp i tutaj zapomniałem co dalej zrobić żeby bot zapamiętał tą czynność rzucania na kogoś depo 1 wormsa i 1 gp i na zmiane prosiłbym o pilną odpowiedź !!! tutaj bądź gg 604289 odwdzięcze sie .

Proszę o nie pisanie że blackd tego nie ma tylko ma ng bądź elf ponieważ robiłem to kiedyś i wiem że jest a jeżeli sie nie znasz to sie nie udzielaj .

Z góry dzięki

Opublikowano

Boce na BlackD i nie znalazlem takiej opcji , bedziesz musial :

-Napisac skrypt na rzucanie badz poszukac jakiegos w necie.

Pozdrawiam

@edit. Nie lepiej taskerem sypac ? Latwo ustawisz i nie bawisz sie w skrypty

-

Opublikowano

Boce na BlackD i nie znalazlem takiej opcji , bedziesz musial :

-Napisac skrypt na rzucanie badz poszukac jakiegos w necie.

Pozdrawiam

@edit. Nie lepiej taskerem sypac ? Latwo ustawisz i nie bawisz sie w skrypty

Tasker zbyt wolno sypieee

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tutaj trzeba się zabawić hexami:

Przykład - rzuciłem gdzieś gp

GAMECLIENT1>( hex ) 0F 00 78 FF FF 40 00 00 D7 0B 00 BC 80 28 7D 06 01

Ciąg liczb i liter określa dokładnie położenie. Naszym zadaniem jest jedynie odnalezienie tego 'GAMECLIENT1>( hex )'. Jest to dosyć banalne gdyż zawsze kiedy wyczyścimy pakiet i zaczniemy od tego 'rzucania gp' ten pakiet wyskoczy nam jako 1. Przechodząc do sedna. Stoimy se przed takim domqiem Juvina, cieszymy się bo nub nie zamknął drzwi, a tam sobie leżą pięknie ładnie rarki, wtedy my odpalamy właśnie sobie te pakiety, rzucamy najpierw 1gp na jakiś rarek, łapiemy szybko ten pakiet, zapisujemy czyścimy okno pakietów i na te same sqm rzucamy np. robaczka, po czym znowu łapiemy pakiet i znowu zapisujemy.

Kiedy juz mamy te 2 hex`y. Otwieramy sobie opcje 'cavebot'. Po czym piszemy prosty skrypt

onGMpause

sayMessage exiva > 0F 00 78 FF FF 40 00 00 D7 0B 00 BC 80 28 7D 06 01 // <-to jest tylko przykład (gp)

sayMessage exiva > 0F 00 78 FF FF 40 00 23 32 0B 00 BC 80 28 7D 06 01 // <-to jest tylko przykład (robak)

gotoScriptLine 0

Aby nasz efekt był bardziej wyraźny i nasz wróg miał trochę zabawy, w cavebot zmniejszamy exhausted na 75 .

Jeżeli nasz wróg nie ma BlackD to życzę mu powodzenia w odkopywaniu domqu Ofc zależy to od nas ile wywalimy syfu na 1 sqm

@edit

Zapomniałem dodać,że sposób ułożenia robaków i gp w naszych plecakach jak i rodzaj plecaka oraz jego kolor też jest ważny!! Najlepiej zrobić to w jednym BP a ułożenie powinno wyglądać tak

<GP><ROBAK><GP><ROBAK>

<GP><ROBAK><GP><ROBAK>

<GP><ROBAK><GP><ROBAK> <- NASZ SOLLUS (czyt. BP, plecak, tornister)

<GP><ROBAK><GP><ROBAK>

<GP><ROBAK><GP><ROBAK>

@/Rosan~

52126142219396245817.jpeg

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...