Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gram Od 40 Minut Co To Jest Za Event

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz przejść wszystkie 21 wave za ukończenie masz bizona flame na 100 dni max. można mieć na 300 (ja tak mam)

A co do hacka to przejdz sam będzie więcej exp.

Opublikowano

Musisz przejść wszystkie 21 wave za ukończenie masz bizona flame na 100 dni max. można mieć na 300 (ja tak mam)

A co do hacka to przejdz sam będzie więcej exp.

NIE DA SIĘ PRZEJŚĆ SAMEMU -_-

gościu nie da się już milion razy próbowałem

mapa jest tak zbugowana ,że nawet na opk można zginąć więc potrzeba 3ludzi -_-

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ja przeszedłem sam jak nie wierzysz to wejdz na strone warrocka w ranking i wpisz najemnik35 to zobaczysz że sam przeszedłem na opk to łatwizna

Opublikowano

zombi mod da sie samemu przejsc... na opk zombi :D i to lajtowo .. ; p jaki bug ? ja juz 3 razy zombi mod ukonczylem i nic ... i to pod rzad ! i zadnego buga

Opublikowano

ludzie a jakiego hacka uzywacie? mi crashuje warrocka przy około 19 wavie... (mialem tak 2 razy 3 raz mi sie nie chce isc :D)

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Jak sie potrafi to sie przejdzie zombie samemu... a ze tobie nie wychodzi to nie gadaj ze sie nie da....

Opublikowano
NIE DA SIĘ PRZEJŚĆ SAMEMU -_-

gościu nie da się już milion razy próbowałem

mapa jest tak zbugowana ' date='że nawet na opk można zginąć więc potrzeba 3ludzi -_-[/quote']

zal ja na opk lajtem przechodze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...