Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z WR...

krachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Mam Problem z WR. a Mianowicie...

Gdy Włączę WR. Zaloguje się i Wybiorę server.. Wywala mnie Pisząc ..Hack Detected,, http://img502.imageshack.us/my.php?image=w...detectedux6.png (niby nic nadzwyczajnego).

Lecz gdy Przeinstaluje WR. Też to samo no to stwierdziłem że najwyższy czas na Format. Postawiłem Nowy System Zainstalowałem Wr. i znowu to samo.

Dowiedziałem się jednak ciekawej rzeczy Gdy wchodzę na jakieś stare konto to Krzyczy Standardowo ,,Hack Detected,,

lecz gdy zrobię nowe Konto na Wr mogę grać no ale powiedzmy ze mam ochotę przetestować haka i teraz największy mankament wykrywa mi haka zaraz po jego wykryciu kasują mi się pliki z Systemu np. MSVCP71.DLL i blokuje mi się jedna rzecz Menadżer Zadań i pisze ze Administartor Zablokował tę Funkcje http://img249.imageshack.us/my.php?image=menaderzadadf3.png

A Więc Proszę Was O WSZELKĄ Pomoc ...

Standardowe pytanie masz zmienne ip ? - Tak Mam Zmienne ale nigdy niemiałem takich Problemów i gdyby to byla blokada na ip to chyba bym niemugl grac nawet bez hakow prawda??

narutot.png
Opublikowano

tez tak mialem . Juz wszystko działa ... A to była wina Pewnie Locked.

PS: K2 Dawało free bany ,ale juz odbanowali

PZdr

Opublikowano
Hackshield ma na ten czas dużo błędów i daje bany bez powodu, żeby ci odbanowali konto napisz do K2 ticket'em.
"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...