Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamermod Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc przejde od razu do rzeczy:

Z tego co czytałem to kamer mod działa na pl... a mi nie do końca. Wszytko robie po kolei instaluje go odpalam ładnie metina i wszystko na razie gra. Naciskam F6 lub wpisuje komende /hack pojawia się to okno do ustawień i wpisuje sobie walk speed np. 200 . I ide szybciej ale co chwile mnie cofa do tyłu... A jak ustawie attack speed na np 200 to zaraz po tym jak oddam pierwszy cios mnie loga. Co mam zrobic żeby było normalnie?

PS:Na privach mi wszystko ładnie chodzi :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Opublikowano

A więc przejde od razu do rzeczy:

Z tego co czytałem to kamer mod działa na pl... a mi nie do końca. Wszytko robie po kolei instaluje go odpalam ładnie metina i wszystko na razie gra. Naciskam F6 lub wpisuje komende /hack pojawia się to okno do ustawień i wpisuje sobie walk speed np. 200 . I ide szybciej ale co chwile mnie cofa do tyłu... A jak ustawie attack speed na np 200 to zaraz po tym jak oddam pierwszy cios mnie loga. Co mam zrobic żeby było normalnie?

PS:Na privach mi wszystko ładnie chodzi :D

A może cofać do przodu ?

@Topic

Wszyscy tak mają, nic nie zrobisz.

Jak cie nie kicka do menu (jak masz wylaczone walk speed i speed attack ) to jest git.