Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

minusikpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was mam do was pytanie :>

chodzi mi o to że poszedł mi komp (i tak już się wieszał itd) i postanowiłem kupić nowy i tu mam pytanie do was

czy opłaca sie kupic

http://allegro.pl/vist-quad-4x-3ghz-4gb-gts-450-1gb-ddr5-1000gb-i1319827471.html

czy może poczekać na coś lepszego ?

bo jak za 1600 zl to on nie jest taki slaby i na innych aukcjach tego kolesia ten komputer sprzedał może ponad 300 razy

zobaczcie i piszcie

i jeszcze 1 mogli byście zagłosować na nasz filmik na tesco dla szkół

http://tescodlaszkol.pl/553?typ=szkola_miasto&pole=Drawsko%20Pomorskie&toon=SZUKAJ&start=0

za każdy głos dam + i 5 lub - i 5 do wyboru do koloru a za odpowiedz na temat komputera + lub - w zależności od zbierania

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kompy z allegro Pomysl troche rolleyes.gif Skladaja z czego sie da najlepiej zloz sobie samemu kompa z czesci i bedziesz mial 2x lepszy

1 z 49 Wystawionych

pozostał 1 i gościu ma sprzedane na innych aukcjach dużo tego

komputer dobrze schodzi czy nie może być on dobry ? zobaczyłeś wo gule jakie on ma części itd ?

edit:

procek - 359,0

płyta g - 188,00 zł

ram - 233,00 zł

karta - 556,00 PLN

dysk - 250

napęd - 140,00 zł

obudowa - ok 50zl

zasilacz nie wiem - 100-150 może

całość okolo 1700-1900 zł a ten 1600 chce :>

userbarwb.png

Opublikowano

zasilacz za 100-150zł ? POZDROWIENIA ZNAD MORZA...

dobra zasilka 500W to ok. 300zł i cichutko masz :) chyba, że chcesz 1600zl puścić z dymem...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

No-name ram, gpu, psu, obudowa, 3 miesiące max komputer podziała. Lepiej dołóż 500zł i kup coś lepszego, ale nigdy w Hipermarketach, oraz allegro.

Innym razem.

Opublikowano

zasilacz za 100-150zł ? POZDROWIENIA ZNAD MORZA...

dobra zasilka 500W to ok. 300zł i cichutko masz :) chyba, że chcesz 1600zl puścić z dymem...

hymm ja tam nie wiem ile ten zasilacz dokładnie kosztuje to

Zasilacz ATX Hedy 500W PPFC 140mm

jak chcesz to sprawdź cenę ja tam go zabardzo nie mogłem znaleźć to pojechałem po 1 lepszym moze ten był inny czy coś

userbarwb.png

Opublikowano

No-name ram, gpu, psu, obudowa, 3 miesiące max komputer podziała. Lepiej dołóż 500zł i kup coś lepszego, ale nigdy w Hipermarketach, oraz allegro.

ten komputer nieźle sprzedali i czy ludzie to aż tacy idioci że kupią kompa na 3 miechy ?

a co do ram gpu psu obudowy

ram firmy : GoodRam

gpu - GeForce

psu - ATX Hedy

obudowa - a tak wgl to chuj z obudową... ważne żeby była ,,COLORSit RED" to jest jej nazwa ja jak dotąd nie spotkałem się z markowymi obudowami to jak ktoś by coś chciał o tym powiedzieć to proszę

userbarwb.png

Opublikowano

@2x Up ty się chyba na kompach nie znasz...

Dysk prawie najmniej znaczy...

@top najlepiej sam złóż kompa, z dobrych części, i będziesz wiedział że jest dobry.

Ten podziała ci krócej, ponieważ firmy zasilacza nie znam, więc nie wiem, ile on może pociągnąć(najlepsze zasilacze są Chiefteca)

Tak więc nie kupuj ^^

@ to jest moje osobiste zdanie, nie narzucam nikomu mojej woli

Opublikowano

@2x Up ty się chyba na kompach nie znasz...

Dysk prawie najmniej znaczy...

@top najlepiej sam złóż kompa, z dobrych części, i będziesz wiedział że jest dobry.

Ten podziała ci krócej, ponieważ firmy zasilacza nie znam, więc nie wiem, ile on może pociągnąć(najlepsze zasilacze są Chiefteca)

Tak więc nie kupuj ^^

@ to jest moje osobiste zdanie, nie narzucam nikomu mojej woli

też myślę że się nie zna 1tb chciał chyba się tym ,,tb" poszpanić

a ty się tylko zasilacza czepiasz :> ? czy coś jeszcze możę być dupnego w tym kompie bo się zastanawiam czy nie składać z kolegą (chodzi o pomoc w wyborze części)

bo można się do ramu dopierdolić i do psu bo tej firmy godram nie widziałem ( ale mało się interesuję częściami)

i czy jak by ten komputer kupować to czy nie zapytać się o inne zasilacze do niego lub kupienie go bez zasilacza ?

co do ramu to na allegro tego ,,godram" to dużo jest to raczej jest to firma produkująca ramy

userbarwb.png

Uczeń
Opublikowano

ja tu bym poczekał na opinie Pilarixa i wszystko będzie jasne

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Ja bym brał. Nastawienie niektórych na komputery z allegro jest żałosne i prymitywne. To, że komputer jest z allegro to odrazu ma znaczyc, że jest zjebany, podziała 3 miechy i do wyjebania? NIE !

Chętnie wziąłbym tego kompa, jakbym miał taką kase :P bierz nie zastanawiaj się, mówie Ci, będzie z niego zadowolony, a Ci co piszą żebyśnie brał, to chyba poprostu Ci zazdroszczą, że takiego kompa będziesz mieć a Oni nie. Pozdro

Uczeń
Opublikowano

Masz troche racji ale ciekawe czy czesci są oryginalne jak pisze na aukcji czy noname...

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Opublikowano

@2UP

zgadzam sie z toba i to jak najbardziej

@Autor nie patrz na innych tobie sie podoba to jest najwazniejsze jak bym mial kase bral bym tez ale niestety cinko z kasa

Opublikowano

ja tu bym poczekał na opinie Pilarixa i wszystko będzie jasne

Ja bym brał. Nastawienie niektórych na komputery z allegro jest żałosne i prymitywne. To, że komputer jest z allegro to odrazu ma znaczyc, że jest zjebany, podziała 3 miechy i do wyjebania? NIE !

Chętnie wziąłbym tego kompa, jakbym miał taką kase bierz nie zastanawiaj się, mówie Ci, będzie z niego zadowolony, a Ci co piszą żebyśnie brał, to chyba poprostu Ci zazdroszczą, że takiego kompa będziesz mieć a Oni nie. Pozdro

>>> wolę poczekać :) nie siedzę za dużo na tym forum ale jak ty mówisz ze na jego opinię poczekać to czekam i tak wgl to + za nie idiotyczny post ^^

white dlaczego mam go brać ze względu na co :> bo ja wiem dlaczego go wybrałem i wstawiłem tutaj :) a ty możesz mi powiedzieć co w nim takiego jest zajebiszczego ? czy to tylko zwykły spam służący do nabijania kolejnego postu... czy znasz się na kompach czy nie ? jak nie odpiszesz uznam to za spam i kliknę ,,Raportuj"

edit:

ja tam wolę się popytać innych niż kupić szmelc ci mi siadnie po 1 roku

@Autor nie patrz na innych tobie sie podoba to jest najwazniejsze jak bym mial kase bral bym tez ale niestety cinko z kasa

mi się podoba karta i procek troszke bo miałem sieke na tamtym ;d

white za 1 razem cie za surowo oceniłem tak wgl to komp ma chyba gwarancję na 24 miechy a pozatym ja nie bd brał go tam na sucho najpierw rozmowa z tym co go sprzedaje i pytanie o części :)

userbarwb.png

Opublikowano

Nie kupuj tego gowna to, ze aż tyle idiotow go kupiło ty nie musisz byc nastepny!

podaj przyczynę dlaczego mam go nie kupować :> ?

piszę to dlatego ponieważ wypowiedziałeś sie jak zwykłe dziecko 5-7 letnie nie mówiąc nic o cześciach i założe się tylko nabiłeś sobie post

nawet nie patrząc na oferte na allegro

userbarwb.png

Opublikowano

Zasilacz-noname spali Ci polowe kompa

Karta Graf-pewnie dadza Ci gainwarda ze zjebanym chlodzeniem

Pamieci- moze i markowe ale bez chlodzenia

Dysk -noname,pewnie awaryjny

Obudowa-nieprzewiewna

Opublikowano

racja, najlepiej wygrzebac ze smietnika

Opublikowano

Ja bym brał.. jak za taką cene !?

Prawda zasilacz no-name ale tyle zadowolonych klientów o czymś świadczy

PS: Dałem ten głos na to Tesco

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

zadowolonych klientow tyle bo jak ktos juz napisal na tym czy na innym forum "Właczaja komputer dziala =pozytyw po jakims czasie cos sie spali ale na allegro mozna wystawic tylko 1 komentarz"

Opublikowano

zadowolonych klientow tyle bo jak ktos juz napisal na tym czy na innym forum "Właczaja komputer dziala =pozytyw po jakims czasie cos sie spali ale na allegro mozna wystawic tylko 1 komentarz"

hymm to wszystko jest ok tylko zasilacz było by dokupić nowy ? bo musiał bym pogadać z tym gościem co sprzedaje o innym zasilaczu lub sprzedaniu bez zasilacza :)

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...