Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Endynem

acerrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

d(-_-)b

http://i39.tinypic.com/j64nec.jpg

Opublikowano

większość osob o tym wie Scigaja sie napewno endmen ma gdzies 30 - 40 % Ciekawe co gra ze tak wbija lvl

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

I tak szybko lvl mu wchodzi ? jak mam msg1 i 0% to w ile tak bym wbil lvl jak on ?

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

I tak szybko lvl mu wchodzi ? jak mam msg1 i 0% to w ile tak bym wbil lvl jak on ?

Z parę godzin pewnie .

Tak jak napisał mi Enzil podczas naszej rozmowy Jak By mutaq bana nie dostał miał by już pewnie max rangę .

9368_gold.png

Opublikowano

Endymen ma dopiero 2 %.

Burhunter lvl wbił jakieś 10 dni temu, Endynem na początku tygodnia. Można wejśc na stronkę nexona i podgladac rankingi (ja tak robie codziennie).

Off..

Sceniitic wbil COL5

Opublikowano

@omekpall

jaki mutaq chyba MukQkQ.

Ale to prawda MukQkQ to popylał z wbijaniem lvl'u, ale w grze nie był za dobry np. eli. on grał tylko ft desert thundert, lecz endynemowi zdarzało się przegonić MukQkQ to tylko na chiwle.biggrin.gif

dópa!

Opublikowano

A jak by Kadir41 Bana by nie  dostal to bym mial Najwieksza range ;] 

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Bylem wtedy jak on wbilaj ten lvl ;)w nagrode za ostatni match 3 pierwszym osobom z druzyny przeciwnej giftal na 30 dni wybrana bron ;) Dobry ziomek ^^

Ciekawe kiedy wbije max range :)

Opublikowano

Podejżewam że te 2.500.000 expa które mu zostały do wbicia rangi GOA wbuje bardzo szybko, bo zauwazyłem że on w tydzień wbija 100.000 expa.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

ta moze i jest on dobry ale jakby nie ta kasa wladowana przez niego w te konto to az tak dobrego skilla on by nie mial a po drugie moze i jest kozak na DR ale miezac sie z nim na innych mapkach to mozna go zjechac na wiele sposobow :) zrobilem z nim raz soloweczke to na DR mnie do zera pojechal : :angry: ale za to na two towers to ja sie nim pobawilem xD wiec moze i ma najwyzszy lvl ale jakby nie exp passy (exp+) to nie ma takiego lvl i nikt by nawet nie slyszal o jego nicku. . .

Opublikowano

No ale cóż .

proste.

Ma kasę to ładuje .

I nie zmienisz tego iż jest najlepszy .

Jedynie co nam zostało to zazdrościć mu takiego konta i obserwować jego dalszy rozwój

9368_gold.png