Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Build Sura Wp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj po przeczytaniu ankiety Woj Body vs Sura WP postanowiłem założyć nową postać :) . Szukałem na internecie Build Sura WP pod expa lecz nigdzie nie mogłem znaleźć nic sensownego . Dlatego zwracam się do Was drodzy użytkownicy forum MPC o poradę, gdyż zauważyłem, że jesteście dobrzy w te klocki i znacie sie na rzeczy. No przynamniej większość z zasłużonych użytkowników. Oczywiście dla każdego kto poświeci troche swojego czasu na pomoc nieogarnietemu w temacie poleci +/- wedle życzeń oraz 5. :rolleyes:

A przy okazji żeby nie robić masy bezsensownych tematów to czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy działaja na Pl'u jakieś DMG Hacki ? Troche poświeciłem na to dzisiaj czasu lecz z moich doświadczeń wynika że nie działa żaden . :P

Z góry wszystkim dziękuje.

Opublikowano

Witam teraz napisze kilka zdań na temat sury wp/bm do pvp i do expa jednocześnie z buta i z konia.

Zacznę od Sury WP, ponieważ dla mnie do wbicia 40 lvl jest trudno ( nawet niż szamanem).

Wiedz tak u sury najważniejsza jest int ( zapytacie dlaczego? przecież to woj z magią) a no dlatego iż każdy 1 pkt int zwiększa o 0,3% czarowane ostrze ( podstawowy skill do expa coś podobnego do Aury Miecza)

Zacznę od buildu do Expa:

Itemki: tutaj dlatego iż idziemy 2:1 Int/Vit nie mamy za dużo hp dlatego najlepiej itemki +7/8 ( def się przyda a postaci z mała ilością hp na pewno) bonusy do reg hp/many i samego hp też mogą ale nie muszą. Srebna Branza +6/7 powinna stykać tak do 40 lvl.

Itemki od 18-21 lvl:

zaczynam od tego lvl ponieważ nie każdy ma inna postać by już mieć na podstawowe rzeczy.

Nieszczęsna +7/8/9 do 34 potem Ying-Yang +6/7

od 21 lvl wyzywający hełm +5/6/7 ( 6 powinien stykać do 35-40)

od 21 lvl 5-kątna tarcza +6/7

Szeroki miecz + 6/7 ( jeśli na 30 lvl nie będzie nas stać na fms to polecam szeroki +9 z kd potwora +3/4

Jak już będzie kasa na FMS polecam +5/6 i min 15% do średnich ( im więcej tym lepiej)

Exp z buta:

Czarowane Ostrze>Smoczy Wir>Paluch>Czarowana Zbroja>Strach/Rozproszenie

Exp z konia:

tutaj są 3 buildy ogólnie polecam 1:)

1. Czarowane Ostrze>Smoczy Wir>Czarowana Zbroja>Paluch>Strach>Rozproszenie

zastanowicie się po co Wir do expienia z konia, a no wiadomo że czasami potworów weźmie się za dużo naciskamy ctrl+h i wir i znowu ctrl+h i dobijamy z konika.

2. Czarowane Ostrze>Czarowana Zbroja>Strach>Smoczy Wir>Paluch>Rozproszenie

Ten build do konia jest dobry ale nie lepszy 3x skille buff nie pomogą za bardzo jednak 1x skill off zawsze się przyda(1 build)

3. Czarowane Ostrze>Czarowana Zbroja>Smoczy Wir>Strach>Paluch>Rozproszenie

Tutaj 2 i 3 build różni się tylko 3/4 skillem na m a smoczy wir z czarowanym i czarowana daje dużo.

aha wole + jak cos ;p

Jackob96.png
Opublikowano

Witam teraz napisze kilka zdań na temat sury wp do expa jednocześnie z buta i z konia.

Zacznę od Sury WP, ponieważ dla mnie do wbicia 40 lvl jest trudno ( nawet niż szamanem).

Wiedz tak u sury najważniejsza jest int ( zapytacie dlaczego? przecież to woj z magią) a no dlatego iż każdy 1 pkt int zwiększa o 0,3% czarowane ostrze ( podstawowy skill do expa coś podobnego do Aury Miecza)

Zacznę od buildu do Expa:

Itemki: tutaj dlatego iż idziemy 2:1 Int/Vit nie mamy za dużo hp dlatego najlepiej itemki +7/8 ( def się przyda a postaci z mała ilością hp na pewno) bonusy do reg hp/many i samego hp też mogą ale nie muszą. Srebna Branza +6/7 powinna stykać tak do 40 lvl.

Itemki od 18-21 lvl:

zaczynam od tego lvl ponieważ nie każdy ma inna postać by już mieć na podstawowe rzeczy.

Nieszczęsna +7/8/9 do 34 potem Ying-Yang +6/7

od 21 lvl wyzywający hełm +5/6/7 ( 6 powinien stykać do 35-40)

od 21 lvl 5-kątna tarcza +6/7

Szeroki miecz + 6/7 ( jeśli na 30 lvl nie będzie nas stać na fms to polecam szeroki +9 z kd potwora +3/4

Jak już będzie kasa na FMS polecam +5/6 i min 15% do średnich ( im więcej tym lepiej)

Exp z buta:

Czarowane Ostrze>Smoczy Wir>Paluch>Czarowana Zbroja>Strach/Rozproszenie

Exp z konia:

tutaj są 3 buildy ogólnie polecam 1:)

1. Czarowane Ostrze>Smoczy Wir>Czarowana Zbroja>Paluch>Strach>Rozproszenie

zastanowicie się po co Wir do expienia z konia, a no wiadomo że czasami potworów weźmie się za dużo naciskamy ctrl+h i wir i znowu ctrl+h i dobijamy z konika.

2. Czarowane Ostrze>Czarowana Zbroja>Strach>Smoczy Wir>Paluch>Rozproszenie

Ten build do konia jest dobry ale nie lepszy 3x skille buff nie pomogą za bardzo jednak 1x skill off zawsze się przyda(1 build)

3. Czarowane Ostrze>Czarowana Zbroja>Smoczy Wir>Strach>Paluch>Rozproszenie

Tutaj 2 i 3 build różni się tylko 3/4 skillem na m a smoczy wir z czarowanym i czarowana daje dużo.

aha wole + jak cos ;p

Przepraszam za double post internet mi sie sciol sorki

Jackob96.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...