Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podejżane Apikacje,Proszę O Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy wpisać w neta ale z tego co wpisałem to 1 to LSA to kelloger z tego co piszą

banner5.gif

Opublikowano

Tez mam LSA na kompie ohohoh i mam konto pol roku :) MAm to samo co ty, takze spokojnie bo chyba to jest w kazdym Kompie w ESECIE;d

(Moge sie mylic)

Polookalem, i to jest OD MICROSOFT wiec spokojnie:d (Testowalem na 2 pc)

MAsz przyklad, ze LSA atakuja wirusy, a nie on jest sam(ale mowie moge sie mylic)

zaczne od poczatku,gdy kompa wlaczam wyswietla mi sie komunikat lsass.exe-blad aplikacji o tresci "instrukcja spod"0x0000000"odwoluje sie do pamieci pod adresem"0x0000000".Pamiec nie moze byc"read".i po wcisnieciu czegokolwiek zamyka sie mi system po odliczeniu minuty i ponowanie uruchamia.Ponadto pojawia sie komunikat LSA Shell(Export Version)napotkal problem i musi zostac zamkniety,po nacisnieciu nie wysylaj robi sie podobnie zamyka sie system po minucie.MAlo tego Kaspersky Anti-Virus Personal wykrywa wirusa Net-Worm32.Padobot.z w C:\...\ATGYZ66L\XXXXXXXX[..] oraz jakiegos w C:\windows\system32\fsb.exe .Sciagnelam latke do lsass zainstalowalam ja,takze problem nie zniknal.scanowalam rowniez sasserem i nic wg wskazowek Picasso:).oto moj log,ktory podobno jest czysty:

LICZE NA -

Opublikowano

Ten LSA to nie jest żaden wir ani key, mówią że to się dzieje z powodu starego systemu windows czyli że długo go masz i nie aktualizujesz.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Weź se pierdzielnij formata i zainstaluj Windows 7. O reszte nie musisz sie martwic ^^ (ja do zadnego sprzetu nie instalowalem sterow, w Windowsie mam wszystkie aktualizacje wlaczone i wszystko na biezaca sie aktualizuje, w tym chyba stery od grafy) O nic sie nie martwie xD Jak cos podpinam pod kompa to same stery sie instaluja

Opublikowano

Najlepiej sformatować komputer i zainstalować ponownie windows jaki ci pasuje, aktualizować często i będzie wszystko grało.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

To są na 75% key - wpisz ich nazwy w google to Ci się wyświetli co to jest.

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...