Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Można Wejść Na Serva

Dometka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poprosić was o pomoc, gdyż jak w temacie nie mogę wejść na server. Nic nie mogę ściągnąć, nie pojawia się gamestate. Po próbie wejścia pisze Awaiting Connections, a pod tym You have been kicked... i tak cały czas.

Nie mogę pograć, a na wielu serverach jestem zbanowany np : reason : wh+humanaim. Mam Windowsa 7.

Poczytałem coś o Pb znalazłem poradnik i wszystko zgodnie z nim. Usunięcie potem instalacja i aktualizacja. Pobrałem najnowsze sterowniki do karty graficznej (w razie potrzeby podam), dźwiękowej ogólnie aktualizacja całego kompa.

Prosze was tutaj o pomoc, gdyż na google nie znalazłem tego co może mi pomóc.

Licze na waszą pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj zmienić pb guid, na windows 7 plik etkey ( usuwasz go ) jest chyba na C:/Users/twoja nazwa/appData/Local/PunkBuster/ET/etmain . potem w konsoli w grze /pb_cdkeyreg i powinno pomóc ;)

Opublikowano

Ok usunąłem. Ale teraz pojawiają się problemy jak : You have an invalid GUID. i ciągle pojawia się po zalogowaniu : Server Disconnected for unknown reason po czym You have been kicked i Awaiting Connection...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png