Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Propozycje Na Serwer Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciałbym zrobić fajny serwer Hamachi... potrafię zabezpieczyć go dodać questy np. skile P all daje handlarkę, pierścień tp... tylko nie wiem ci dać do sklepów żeby każdy grał jak dałem zbr 34-42 fms-y eq na 21 lvl to grało max 10 osób...nie wiem może boga bronie słabsze 65 albo stalki(bo na serwerze drapnąć stalkę z metka 90 to jakieś 5-10%) może jakieś szkaty... a jak macie pomysły na questa który coś daje lub misja proszę pisać.

Proszę pisać w komentarzach propozycje serwer był by średnio 4-6h on w tygodniu.

Pozdrawiam MrBest.

x.jpg
Opublikowano

spolszcz całe eng_string i wszystkie questy najlepiej zrob hard lub 50:50 ( jak robisz dedyka ) dodaj nowe questy itp a jak hamachi to zrownoważ serwer aby nie było tłoku i żeby jakiś dziecko neo nie wyskoczyło i każdego nie dedło

Piszę poprawnie po polsku

Człowiek nie wie sam, co dla niego dobre,

Pozorny raj, na przykład życie modne,

Pozorny świat, w którym czujesz się dobrze,

Im szybciej runie Farsa ta tym później będzie pogrzeb,

witchersigforpiotrekxxd.png

Sygnaturka by RedWolf

Opublikowano

jak mam zrobić 4Fun to będą nowe bronie, nowe biżuterie,oraz królewskie hwangi

x.jpg
Opublikowano

Tylko szukam takiego clienta który ma królewskie hwangi biżuterie oraz nowe bronie wgrane bo ja mam wszystko osobno w pack i nigdy nieumię zrobić żeby wszystko było na raz widać (chodzi o tekstury).

x.jpg
Opublikowano

Napisz mi najpierw cos o swoim komputerze.

Jezeli jest slaby, zrob dobrego serwa ale nie przesadzaj ze sklepami i takimi ekstra zeczami poniewaz sporo ludzi bedzie chcialo grac i serwer bedzie sie bardzo wieszal.

Jezeli masz leprzego kompa, duza pamiec RAM, mozesz zrobic swietnego serwa ze wszystkim zeby wszyscy sie wyluzowali i zeby serw byl 4Fun.

Pisz na PW lub tutaj, ja Ci udziele pomocy ;).

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wedlug mnie mozesz zrobic server podobny do tego jak byl SpopiMT2 .... gdybys dokladnie taki sam odstawil to pewne jest ze masz tlum graczy, bo to byl best server na hamachi xD

23486196860117068834.png

Zbieram + !!!! ;D