Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapobieganie otrzymaniu bana.

Waldes93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby nie otrzymać bana należy zmienić nazwę pliku SilkroadOnlineErrorSender na dowolnie inną oraz !!! REGULARNIE CZYŚCIĆ PLIK "DUMB", w którym zapisuje sie nick postaci wraz z błędem ( tj. loader, bot etc.) przed każdą inspekcją musi być koniecznie opróżniony.

_eXodius_.png

_SlimShadY_.png

Opublikowano

W dump nic nie mam ;P, nie wiem o co w tym chodzi ale jak gram w silka nie raz mi wyskakuje firewol ze chce coś sie tam łączyć z joymaxem ja to zawsze blokuje i nic się nie dzieje żadnego dc.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
W dump nic nie mam ;P, nie wiem o co w tym chodzi ale jak gram w silka nie raz mi wyskakuje firewol ze chce coś sie tam łączyć z joymaxem ja to zawsze blokuje i nic się nie dzieje żadnego dc.

Bo tam sa zapisywane informacje wtrakcie crasha ;d

76561198001815076.png
Opublikowano
Aby nie otrzymać bana należy zmienić nazwę pliku SilkroadOnlineErrorSender na dowolnie inną oraz !!! REGULARNIE CZYŚCIĆ PLIK "DUMB", w którym zapisuje sie nick postaci wraz z błędem ( tj. loader, bot etc.) przed każdą inspekcją musi być koniecznie opróżniony.

Ale nawet jak to jest prawda to nie zabezpieczy w 100% przed banem , oni maja jeszcze inne sposoby wykrywanie jakaś analiza pakietów lub cos podobnego.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
ja wlasnie sprawdzam, zrobilem sobie nowe konto botuje ciagle byle jak, i zmienilem nazwe tego pliku i zobaczymy po inspekcji, jak cos dam znac na mpc

Ja lece na agbocie odkad pamietam, rozne loadery, miniboty, agbot non stop czy to silki czy bez silkow, bana nigdy nie dostalem...

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Hmm... zmienilem nazwe tego programu do wysyłania ERRORS "gowno do dupy.wpt" xD wiec nie powinno sie to uruchomic bo nie ma koncowki .exe

a w DUMP mialem 3 pliki o.O

Admin Cienia
Opublikowano
Hmm... zmienilem nazwe tego programu do wysyłania ERRORS "gowno do dupy.wpt" xD wiec nie powinno sie to uruchomic bo nie ma koncowki .exe

a w DUMP mialem 3 pliki o.O

Końcówkę .exe niech lepiej ma ale nazwa musi być inna.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja boce odkad znalazlem tego agbota i nie dostalem ani bana ani nic a botuje nie moze tak hardkorowo przez caly dzine ale zdazalo mi sie grac caly dzine na bocie ale glownie patrzac jak sobie biega i co wydrapia bo nie uzywam scryptow tak wiec co jakies 2 godzinki sprawdzalem inventory i poty ale o zadnym pliku dump czy jakim kolwiek banie niemialem takiego miejsca silkow nie kupuje i nie zamierzam ale bocic jak najbardziej:D tyle odemnie w sprawie jakiegos durnego bana:?

Admin Cienia
Opublikowano
a ja nie moge zmienic bo pisze ze jest uzywany ;/

Omg, to zmień jak silkroad masz wyłączony.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

tak robilem. wlaczam kompa wchodze w folder silka i zmieniam i nie moge. tak samo nie moge usunac tych notatnikow logconsol i chat ;/

Opublikowano

Pytacie sie czemu trzeba to z zmienic akurat od ostatniej aktualizacji? Aczkolwiek trzeba zmienic bo zostal zaktualizowany silerrorsener i nie wiadomo czy za to sie bany nie posybia jak ktos boci

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...