Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Player Name

Czarny94

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
Nie działa mi AgBot. Włączam SrProxy, AgBot, Loader 7.15 i nie pokazuje mojego imienia, pomocy

A czytałeś inne posty z tym problemem ? Zapewne dużo byś się dowiedział. Żeby trzymać zwięzłość tematu, masz zaznaczone redirect ip ?

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

MAm ten sam problem nie pokazuje statow moje postaci tylko PLayer NAme ciagle ,niemam zaznaczonego redirect ip i nadal nie chodzi co moze byc tego przyczyna?

Sterwoniki wszystkie mam potrzebne robilem reinstal silka bez skutku a do tego dwa razy sciagalem nowego agbota i nic to samo non stop moze ktos pomoze bo mial ten sam blond?

Zrobilem tak sciagnolem nowego clienta teraz sciagne na nowo agbota   i zobacze czy zadziala teraz  oczywiscie przeinstalowuje  silka na inna partycje moze to cos zmieni zobacze jak sie uda napisze

Admin Cienia
Opublikowano

HMm tutaj zawsze pomagało reinstalka agbota, tobie to nie pomaga? Może nie usunełeś wszystkiego.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

TAk jak wyrzej napisalem zrobilem tak jak nalezy i nic z tego PlayerName ciagle wisi jezeli ktos ma na kompie wersje agbota 2,5 to prosze o wstawienie bo stara wersja agbota mi dzialala a ta nieche niewiem co jest grane niemoge dojsc do tego problemy jezeli ktos ma dostep do starszej wersji agbota ver. 2,5 to prosze o wstawienie dziekuje....

Opublikowano

Spatchowales SILKA?

A tak apropo uruchom raz bota przez nuconetera normalnie a pozniej sprobuj przez SrProxy mialem tak ostatnio

Opublikowano

Silkroad zostal z ubdeitowany i agbot nadal nie dziala nawet prze to jak mowiles raz nunconector raz sroproxy nic nie dziala ciagle widze PlayerName i to wszystko niema mojego nicu postaci nic? Co moze byc do kor.. nedzy tym jeb... powodem pomurzcie plissss

Ma Ktos z was   agbota 2,5  ta starsza wersje bo jezeli tak to bym poprosil do download plis na rapidsharze lub na   od siebie obojetnie  bede wdzieczny jezeli ktos mi  zapoda starsza wersje agbota? bo z tym nowym mam blond?

Opublikowano

Dobra ziomki dzieki ze chcieliscie pomuc ale przezucilem sie na nowego bota stelath czy jakos tak jest w miare dos szybki i nawet latwy do obczajenie dzieki za ale ze chcieliscie pomuc:D

Temat Mozna usunac Dziekuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...