Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackami

iTu23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielki problem szukalem ale nigdzie nie znalazlem. Jestem tak zielony ze nie umiem odpatchowac metina 2. Zrobilem tak jak gdzies przeczytalem sciagnalem 4 pliki skopiowalem ZAMIENILEM je i co pozniej mam zrobic ???

Mam jeszcze jedna prosbe poszukuje jakiegos exp bota i dobre hacki (zeby byl moblock i kombo i sh i szybkie walenie i cos gratis fajnego ^^) Gralem wczesniej na Phobosie i wszystkie moje hacki dzialaly (tak ja zielony dokonalem tego) i teraz mam wielki problem bo nie wiem jak podmienic te pliczki (wiem jak podmienic tylko nie wiem co mam zrobic po podmienieniu). Aha i gram na Syriuszu jesli sa jakies haki ktore dzialaja tam to prosze podac. Jesli ktos z Was mi pomoze to po prostu uklekne i bede mowil mistrzu...

Przepraszam jezeli gdzies był podobny temat. Z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

Jeśli podmieniłeś te 4 pliki, masz już po prostu odpatchowanego metina. To cała filozofia. Syriusz, chodzi Ci o takiego priva czy server na PL'u ?

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

iTu23 Nie Ma MobLocka Na Pl Przykro Mi ;(

W Tym Temacie Masz Działające Hacki Na Plu

http://www.mpcforum.pl/topic/197173-spis-hackow-do-metin2-boty-cheaty-bugi-dmg-hacki-1-hit-killery-etc/

inut.png

Signature made by daronian

Opublikowano

Dla twojej wiadomości, bo jak widzę jeszcze noob jesteś (każdy był) m2m jest na PL, nie tylko na privy. Ale pobranie jest jego bardzo trudne (na odwrót) ponieważ na stronie kamera trzeba kliknąć metin2mod PL ;D

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

A żeby Ci się torrent nie włączał i żebyśbana nie dostał pobierz z tego tematu antytorrenta i przez niego uruchamiaj metka. Oczywiście kopiujesz go do folderka z metinkiem :D

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/245397-antitorrent-metin2/

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Gulek ty w ogóle wiesz co piszesz ? Jeśli gość ma m2m to żadne obejście mu nie jest potrzebne, po prostu ma włączać przez moda, a nie normalnie.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Siema wlasnie dzisaj widzialem babke (nick: naturalchair) co sobie rulowala (ale to dziwnie brzmi) czyli wszystkie zwierzeta wokol niej do niej biegly. Jak to mozliwe ??? Babka byla wojem.

Jest jakis hack zeby zgarnialo caly spot ??? (przypomne gram na Syriuszu, to jest PL ! Nie prywatny)

Opublikowano

Proszę :

http://www.mpcforum.pl/topic/233741-downloadpodrasowane-pliki-by-lubie-waithack/page__p__1589546#entry1589546

A tu gdybyś sam robił :

http://www.mpcforum.pl/topic/233292-tut-jak-zrobic-wait-hacka/

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Ale spam o boze.

www.metin2mod.tk 

Klikasz Metin2Mod PL

Instalujesz wchodzisz przez ikonke moda i grasz na s25 mod ma dodany s25.

Inne hacki nie działają jedynie fb ale to już znajdź sam bo sa na 7 na xp itp.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Pewnie dlatego iż w ekipie EM2 są naprawdę dobrzy programiści i wiedzą jak tego MobLock'a zrobić, bo jak sami wiemy obecne multihacki nie są zbyt wykwalifikowane, a to wszystko przez Hack Shield'a.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...