Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z czytaniem KU aura juz 3 księgę czytam i zawsze 'Szkolenie nie pomyslne"( m1-m2) a przecież na m1 wbilo mi na 20.

Moje pytanie co zrobic?

Opublikowano

1 co bym zrobil to kupil ozetki aury bo sa tanie. Na monku po 500k (kiedy wir 3-5kk). Wbil bym aure na 17 bo 3 pkt to duzo. Dopiero wziąłbym się za wbijanie skili. A czytaj az zaczną wchodzic ku ;>

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Jeżeli masz smocze monety w IS to kup sobie rade pustelnika i dzięki niej czytaj o 2,5 raza większa szansa.

Rada_Pustelnika.jpg

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

To ja bym Ci polecał zrobić new chara skoro aura wbiła na 20. Na wyższych lvlach zauważysz że 3pkt robią różnice..

Wylvlowanie nowej postaci to kwestia max tygodnia. (Misje, konik etc.) Eq już masz więc nie polecam Ci grać tą postacią, zostaw sobie ją na fb.

A co do palenia ku, to weź pod uwagę radę x070x. Nabij monet na Aol'u, kup radę pustelnika i wio.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...