Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć W Domu

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak myślicie czy można sie utopic jeśli np. zasniemy w wannie i zsuniemy sie pod wode czy po nabraniu tego płynu odrazu sie obudzimy? a drugie to słyszałem kiedyś że można sie udusić jak sie zasypia z głową pod poduszka, jak myslicie, czy przez takie błachostki można spowodować własną śmierć?

Opublikowano

1. Woda będzie zimna, obudzisz się

2. Zawsze budzisz się w tej samej pozycji, w jakiej zasnąłeś? U mnie poduszka zawsze na podłodze

Innym razem.

Opublikowano

Taak :P Z tą podłogą to się sprawdza i u mnie. A co do jaśka, kiedyś tak spałem - okropne doświadczenie, byłem mały i pamiętam że miałem sen że byłem w przedszkolu ( to były te lata) i poprostu zaczęłem się dusić, ciężko było nabrać oddechy i pobiegłem do tej pani co tam pilnuje i zaczełem coś tam majaczyć trzymając się za gardło. Potem się obudziłem głową w poduszkę. Nie koniecznie człowiek budzi się w takiej pozycji jak zaśnie, jednak nie polecam spać na "brzuchu". Tyle lat minęło a dalej mam mały lęk. Okropne ;/ Dobrze że się obudziłem, mogło się skończyć nie najlepiej :(

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

Jeśli masz padaczke lub jakieś problemy z drogami oddechowymi to jest 50% szans..ze coś się stanie... ;) a Co do wanny to nie ma takiej możliwości chyba ze by cię trzymali xD

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Ostatnio na Tvn Turbo leci program o dziwnych śmierciach xD

Koleś umarł ze śmiechu, inny utopił się w szklance wody, jedna kobieta umarła, bo za dużo wypiła :D

Stąd uważam, iż to co napisałeś jest możliwe :P

Opublikowano

Jak bardzo ograniczonym trzeba byc, zeby poduszka udusila cie podczas snu?

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Wszystko jest możliwe :P

Tak apropo. Przeciętny człowiek podczas snu zjada około 14 owadów. Wiedzieliście? :D

Uczeń
Opublikowano

Napewno nie podczas jednej nocy... Slyszalem tez ze w ciagu roku czlowiek zjada 100 pająków :P ale smierdzi mi to fejkiem jak z tymi owadami

MUJ BRAT TO GM WIENC UWARZAJ I NIE PODSKAKUJ .

Opublikowano

Edek Skarpeta - miałeś prawdopodobnie paraliż senny ;)

a co do tematu to nie wydaje mi się, że jest to możliwe :D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Ja np. Ale to było straszne... xD wieczorem jak bylem mniejszy klade sie normalnie do luzka a budze się na fotelu :D ja ot caly czas pamietam to blo straszne :D

Ludzie rózne rzeczy robią

Opublikowano

@up

hahaha miałem dokładnie tak samo :D:D:D

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

@up chodziles podczas snu hehe ;D tez tak kiedys mialem ;p Ja miałęm tak samo .

Ja tam zawsze jak rano wstaje mam całe łóżko rozwalne kołdra na podłoze i wgl xD

30364378.png

Opublikowano

noo dokładnie, też mam to ze spadającą poduszką i rozwalonym łóżkiem, a co do lunatykowania to jak byłem młodszy :D

lolzor.gif

Opublikowano

Jak bardzo ograniczonym trzeba byc, zeby poduszka udusila cie podczas snu?

nie trzeba byc ograniczonym, podczas snu nie sterujesz ciałem, a jak zasnąłeś z głową pod poduszką to kto wie co może sie zdarzyc.

POD poduszką.

Opublikowano

z tymi owadami i pająkami jest tak bo Bear grylls sam zjada podczas nocy 1400 owadów i 10000 pająków :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Być może można tak się zabić ..

Ale ja zasypiam na boku a jak sie budze

To wszystko mam rozwalone ; )

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Jeśli z poduszką to prawda to jestem trupem.

Ja jak śpie to tylko stopy wystają xD

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

@up

Z pomocą poduszki ? :D

lolzor.gif

Opublikowano

1.mozna sie udusic

2. no 50 % szans jak dla mnie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@UP wnioskując z Twojej odpowiedzi, to co druga osoba umierałaby co noc? o0

Szansa zawsze jest, ale miniminiminiminiminiminimalna. Chyba większą masz szanse, że trafisz szóstke w lotka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...