Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć W Domu

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahahhaha xD ja raz tak spałem, ze moj starszy zrobil mi nawet zdjęcie :D patrze, a tu mam noge na noge zalozona, przykryty poduszką, glowa zwisa z lozka i tak spalem :| nie, nie mozna sie utopic w wannie xD

1377440917-U253647.png

Opublikowano

1.raczej nie da sie utopić w wannie bo sie raczej obudzisz

2.nie da sie położysz sie do poduszki a obudzisz sie w 2 końcu łóżka -_-

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Nie da się utopić w wannie, gdy nabierzesz wody to się obudzisz. Tak samo jak można kogoś obudzić wodą, trzeba mu na twarz nalać bo inaczej się nie da.

Nie da się udusić samemu pod poduszką bo się obudzisz. Człowiek ma mechanizmy, które w razie niebezpieczeństwa budzą.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jak tylko wpisałem na google "udusił się" to od razu zobaczyłem dziwne wyniki typu udusił się własną skarpetą, podczas masturbacji czy też własnymi wymiocinami. o.O Więc chyba wszystko możliwe..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@ Osama jak masz głupoty pisać, to sobie odpuść i nic nie pisz. Jak uśniesz w wannie, to szansa, że się utopisz jest 8/10, mało kto jak uśnie w wannie to przyżyje..

Opublikowano

1. Woda będzie zimna, obudzisz się

2. Zawsze budzisz się w tej samej pozycji, w jakiej zasnąłeś? U mnie poduszka zawsze na podłodze

U mnie tak samo , poduszka zawsze na podłodze :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Masz zamiar sobie wepchnąć tą poduszkę w ryja czy twoja poduszka to metalowa, hermetyczna kopuła?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@ Osama jak masz głupoty pisać, to sobie odpuść i nic nie pisz. Jak uśniesz w wannie, to szansa, że się utopisz jest 8/10, mało kto jak uśnie w wannie to przyżyje..

I jak to do mnie piszesz? Nie umiesz jak człowiek tylko jak cham?

Nie raz usnąłem w wannie i jakoś żyję.

RAsfepN.png
Opublikowano

@WhiteSTAR1906 po jakiego chuja pierdolisz takie głupoty? Ja spałem w wannie 2 godziny i jakoś mi nic nie było a moja mam ponad 3 godzin też spała i co jakoś żyjemy... według Twoich "obliczeń" powinniśmy nie żyć. Pozdro dla Ciebie koleś -.-

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

@UKI_^^

Ja mam taki twardy sen, że gdy byłem mały zasnąłem u rodziców w łóżku bo oni byli na imprezie u cioci i przyjechali ok. 2 nad ranem. Obudziłem się we własnym łóżku a co się okazało gdy rodzice mnie obudzili poszedłem jeszcze do kibla wysrać się, zjadłem coś i dopiero poszedłem spać. Tyle że jest taki problem że nic nie pamiętam... :D tylko z "opowieści" mamy i taty. xD

10 postów [x]
20 postów [x]
50 postów []
100 postów []

userbar2er.jpg

userbar3e.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Można się utopić nawet w łyżeczce wody, z tymi wymiocinami to też prawda.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@ Baby Buns bo wiesz, głupcy zawsze mają szczęście.

Opublikowano

W ogóle uważam, że śmierć w domu jest normalna ale przypadki jej mogą być nienormalne! A co do podanych przykładów to nie uwierzę o poduszce :P

1325607230-U48159.gif

Opublikowano

co do wanny to jeżeli woda jest ciepła to możesz pasc bo nawet nie poczujesz, gdy zimna to zareagujesz szybciej;d

co do poduszki to chyba mało realne zaczniesz się dusic to obudzisz się bo przecież masz na to jakieś 4minuty...

co do spania to juz 2 raz się budze a tu "ręka flak" zapsuła się , żadnego mrowienia ani niczego, fajne uczucie. najpierw się przestraszyłem a potem pizgałem z tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...