Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zbugowana Postać Pandoramt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem... nie moge zalogowac sie na postac. Zaczęło się wczoraj wieczorem. Wróciłem do miasta po potki i wylogowałem się na około 10 minut. Potem loguje sie, pasek ladowania i na chwile doslownie jest postac i zaraz wylogowywuje... napisalem juz ticketa ale pomyślałem że może jakiś użytkownik tego forum miał taki problem i sobie z nim poradzil Jeśli są jakieś pytania to piszcie... Probowalem na oba ch i zadne nie dziala...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@@@@@@@ODŚWIEŻAM i dodam że zauwazylem cos co moze pomoze rozwiazac wam moj problem :D otoz mam internet mobilny Play. Rano działa bardzo szybko i wtedy bez problemu mogę sie zalogowac... ale gdy zwolni to od razu loga... nie wiem czy to przez to ponieważ wczesniej moglem bez problemu wchodzic nawet jak net mi ledwo dzialal...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dziękuje za pomoc :D rano dziala wiec mam taki pomysl ze bd do M1 chodzil tylko na chwile i od razu do V2 albo gdzies... jeszczer az THX :D temat do zamknięcia.

1390144171-U592769.png