Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Notoryczne Loganie Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Notoryczne wylogowywanie z serwera

Witam , poniżej opiszę swój problem - Osoby które napiszą że mam usunąć boty i będzie działać niech od razu sobie darują

Krótki opis sprzętu

-Internet Dialog 6 MB

- obecne połączenie z routerem - Kabel LAN

-Komp nówka - na pewno spełnia wymagania

- System - niestety win 7 ( takiego jak xp to juz chyba nie bedzie ;/ )

opis problemu

Odpalam metka , wszystko ładnie się ładuje , wchodzę do gry - pogram z 1- 2 min niezależnie od danej czynność może minimalnie jak lurne na siebie spota na polanie ( gram ninją ) i zaczynam ubijać to jak już ubije to wtedy , ale nie podejrzewam żeby to miało jakiś wpływ bo w mieście też loga / chodź przyznam że znacznie później nie po 1-2 min.

Restart komputera nic nie daje po nim również góra 1-2 min i powracam do strony logowania ..

Wcześniej nie miałem takich problemów miałem internet podłączony bezpośrednio do bramki i śmigało , nawet jak miałem torren załączony i sciągał mi z maksymalną predkośćią 750 kb/s to mnie nie wywalało

Teraz mam internet przez router ja mam przez LAN kolega z pokoju obok na wi -fi , on się zarzeka że nie wykorzystuje łącza w 100 % a ja nie mam podstaw mu nie wierzyć bo w nocy jak spał a komp miał wyłączony to i tak mnie logało ...

W momencie wylogowania mnie mam internet bo wchodze szybko na przegladarke i ona smiga ..

Ja się na tym nie znam ale podejrzewam że to może być sprawa pingu ? jest jakaś możliwość sprawdzenia pingu w grze ( tak jak w cs którego obecnie nie mam ) ?

Ściągniecie nowego klienta i reinstalacja metina nie pomaga

Co może powodować problem wylogowywania mnie ??

/aha inni piszą że to od jakiegoś patcha z hallowen - mi 3 dni temu jeszcze działało wszystko , od wczoraj mam takie problemy .

Opublikowano

Hmmm.. Może tak odłącz kabel LAN przeczekaj 5 min i znów podłącz i powinno działać.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Wyobraź sobie, że ja też tak mam ale po dzisiejszym restarcie ! Nie dość że ciągle mnie kicka to jeszcze jeden CH mi nie ładuje się :( A do wczoraj 3 kicki to max przez całą noc !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdź czy kicka cię tylko na tym serwie co grasz/tylko na tej postaci/tylko na tym koncie.

:)

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

looknij do sygny tam w tutku masz wszystko napisane ;)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

ale mnie nie kicka na modzie bo ja nie mam w ogóle moda . Nawet nie chce tego gównianego moda na metku . Pytanie czemu kicka ? Odłoczenie kabla lan jak ktos pisał na 5 i podzłaczenie heh - co to ma niby dać ? :)

metek jest juz przeinstalowany niejedno krotnie dalej to samo

Opublikowano

Wejdź na stronę KameRa i pobierz jego hackshield - mi to pomogło :)

Piszę poprawnie po Polsku.

Jeśli pomogłem daj - ; d

Jestem na MPC dłużej niż niektórzy KidModzi itp.

Po prostu nie poszczę , a nie wiem za co mam te % ( 25 )

Opublikowano

masz cos zrypane routerem gubi pakiety informacji spróbuj innego routera jesli to bedzie to zadzwon do nich (do dialogu) i oni sa zobowaiazni to naprawic

P.s To ,że masz neta nie znaczy ze router nie jest uszkodzony net bedzie chodzi wolniej ale bedzie chodzil jednak ze w grach juz widac tego efekty

http://www.pingtest.net/result/28987414.png najblizszy serwer 4Mb/s net

http://www.pingtest.net/result/28987269.png przypadkowy pl serw

http://www.pingtest.net/result/28987533.png Tauramga w Nowej Zelandi

Testy wykonany przy wlączonym metinie oraz open.fm :)

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...