Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Buffami Eu

StaryNekromanta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam problem z botem mianowicie, gdy ustawiam by używał swimming march (chyba dobrze) i life (od wiza) to bo się bufuje.

(każdy skil ma recast czas kiedy może być znów użyty np 6 sec. ) bot wtedy od nowa ubiera harfe bufa daje zaklada staffa daje life i co pare sec. to samo

w kółko. Miałem clera wczesniej i gdy dawalem mu heal cycle lub recovery dywision to uzywal je co pare sec i nie mial czasu nawet moby bic, 3 kroki buf i tak w kółko.

Ktoś powie, że trzeba wpisać w okienku BUFF w tabelce ReCast itp. ale to nic nie daje.

Prosze o odpowiedz .

Pomocnik
Opublikowano

W tym okienku Recast [] sec in advance ustawiasz ile sekund przed zakonczeniem trwania danego buffa ma bot wykonac rebuff.

Pamietaj takze by dobrze ustawic kolejnosc skilli jakie maja byc uzywane przy Buffie - po prawej stronie okienka Skills przesun odpowiednio nazwy skilli tak by nie kolidowaly się wzajemnie.

_____[brotherHooDz]

_ Chief General Dicas

Lv 110 | Bicheon / Cold / Lightning

_________CLICK

sig2.gif

Opublikowano

A jest możliwość aktywowania buffa co określony czas? Chodzi mi np. o Mana Cycle - barda który trwa 16s, albo Healing - klera. Do siedzenia na spocie nie jest mi on potrzebny non stop, aż tak szybko nie trace many (czy hp). Dlatego chciałbym go włączać chociaż co 60 sekund (albo i dłużej). Próbowałem wpisać tam wartość na minusie, ale to nic nie dało.

• Dodaj nową pozycję...