Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Szybka Topka Na Nowych Serverach !

kaled41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś zaprezentuje wam sposób na szybkie wybicie się w top10 na nowych serverach jest to często używana technika przez topke czyli całe tajemnice z top gotowi? to jedziemy!

Dzień 1. Start!

Po pierwsze musimy grać od samego początku serwera dlaczego? przez niskie ceny i raczej nie dogonicie nikogo kto gra 3/4 dni. Ok mamy konto i co teraz? Czeka nas dylemat robimy 2 konto dropa body na nim jedziemy na EM2 lub dropimy sami ( Dropienie samemu jest nudne i głupie a lepiej 2h niż nic co nie?). Teraz najlepiej było by zrobić ninje. Dlaczego? jest ona jedyna w swoim rodzaju dzięki łuku. Robimy tą ninje i expimy w m1 do 10 lvlu + mamy eq +3/4 i z 10/20k na koncie ulepszamy tam tarcze na + 1/2/3 zbrojke na +4 i sztylety +3/4 i idziemy na zaprzy. Expimy tam do 18lvla mamy wstążki itp czyli ulepszacze które pózniej można sprzedać w między czasie może dropną nam jakieś butki 500/2000 hp nie dropły? Spokojnie masz czas! na to też jest sposób.Teraz albo lurujemy albo expimy sami do 25lvla. Teraz trzeba expić solo i zaczyna się problem. Expimy na dzikusach do 35lvla/37 nie idz na żadne bo! potrzebne nam są marmury o których pózniej. Mamy z dzikusów eq na pż i inne bony nadal nie? Jutro coś na to poradzimy właściwie wbijanie 37lvla powinno trwać max tydzień!

Dzień 2. Zarabianie i v2. to dobrze ! A więc mówisz że nie masz bonów? uu to cienko ale przejdzmy do setna ten sposób jest nudny - potwierdzam jednak opłacalny.Postaram opisać Ci go jak najdokładniej

Tworzymy nową postać i poprostu idziemy do stranika wsi i robimy misje z potami. Daje on nam naszyjniki/branże/kolczyki często z nawet niezłymi bonami! można na sh do niego latać i jest łatwiej.Możesz też expić dropem do 25lvla też coś fajnego dropnie. Ok mamy jakieś bony teraz potrzebny nam jelonek. Taa on oszalał 2 dzien i jelonek?! taak to prawda możemy też użyć łuku na 36 lvl +6 czy na 25+6/7 ale hity bedą mniejsze !mamy pare księg poli - czytam je i mamy marmurki na 100% - z 3/1 czytamy poli codziennie - albo staramy się o to. Teraz potrzebne nam Sm ale jak je zdobyć? kolejny dylemat. Dzięki temu tematowi zdobędziesz SM!

http://www.mpcforum.pl/topic/229543-tutorial-robienie-reklam-sponsorpay/

Problem z aolem? Zapraszam tu! :

http://www.mpcforum.pl/topic/238852-pomagam-pytania-dotyczace-aola/

- Mam nadzieje że twórcy tematów nie obrażą się. Dobra masz pare sm kupujesz przepustke i lecimy! używamy marmuru ubieramy eq full na pż (Def na poli się nie liczy) Expimy tam na początkowych potworach! po zmarnowaniu marmurów pora na selekcje sprzedawamy wszelkiej maści ku i za wszelką cene staramy kupić się marmur!/lub dropnąć dropem/główna postacią jeśli nie mamy marmurów lurujemy na BO - exp w miare dobry i wbijamy około 40. Dodam jeszcze tuta na zarabianie :

http://www.mpcforum.pl/topic/243656-mega-tut-zarobek-na-poszczegolnych-poziomach/

I tak kończy się 2 dzień

Dzień 3 Drop i exp w v2 Po 2 dniach no life możemy odpocząć - Dropimy dropkiem medale na początku serva jest na nie popyt jako że jesteś ninją boj nie jest Ci potrzebny do expa. A wojownicy masowo je szukają. Teraz szukamy jelonka przynajmniej +5/6 śr obojętne zmieniamy je za pomocą sm z aola. (Liniki do aola dzień 2). Nie przestajemy expić mamy jeszcze chyba pare marmurków nie? to lurujemy albo kupujemy koziki z um 10+ +5/6 i expimy solo na bo dropią nam zęby i sprzedajemy je. I kupujemy marmy kiedy mamy z 5/6 marmów kupujemy z 600 potów czer dużych /średnich i z 200 śr niebieskich idziemy do v2 na szpony i po 1 grupce z buffem! (Przy okazji expieniu buffa (do 25lvla powiedzmy dropnie nam coś cennego) ma on mieć przynajmiej pomoc m1/m2 i full int. Jeśli padasz to idz na początek v2.Najlepszy buildem do marmurów wg mnie jest full vit! mamy dużo hp a dmg marmur nam zapewnia.

Dzień 4. Expienie buffa/dropaMamy dużo sm teraz pora zrobić na woju/buffce sm - Kupujemy im przepustki obydwoje mają z 30lvl+ droper ma mieć full vit! i niech atakuje po 1 grupce a my marmurem dobijamy moba on pada -wstaje i znów bije my nie ryzykujemy utratą hp a woju troche exp poleci mamy około 45lvla woj z 35lvl robimy koziki i jelonka +9 i szukamy nowych zbroi na 42lvl +5/6 możemy daggerem expić solo lurować i expić na marmu- Jest wiele sposobów.

Dzień 5. DT i 50lvl Pora wbić 50lvl - Jak to zrobisz obojętne Masz 2 dni/4max idziemy do dt i robimy dt do około 3/4 piętra bijemy metki - drop+ Bodzie+Eq z mobów+exp = Happy!;D i tak możemy dorobić się i wbić 50lvl teraz musicie radzić sobie sami wbijanie 50lvla możę potrwać i miesiąc ale przez 5 dni 20h expu +4h expa na em2. Oczywiście sami nie zrobimy dt bez cheatów - DMG hack i chmura m bez cheatów trzeba załapać się na dt :)

Podsumówując

- Wystarczy build full vit zbroja +2k hp/500 buty 500hp naszyjnik 1000 i damy rade w v2 :) razem z buffem! 11k to min hp do v2 razem z buffem. Powodzenia i mam nadzieje że twórcy tutów które podałem tutaj się nie obrażą :)

Jeśli masz swój sposób i chcesz się nim podzielić dopisz się!

- Buff jest pomocny i bardzo przydatny lecz nie konieczny!

- Postać drop nie jest potrzebna ale pomaga w zarobku.

Opublikowano

Mi się tam podoba ;F

Co zbierasz? + czy -? :D

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Ladnie napisane, ale napisales ze gdy wbijemy juz jakis lvl ninja, to mamy zrobic dropka aby cos dropnac, tylko nim wbijemy dropkiem 25 inni beda nabijac swoimi postaciami lvl w topce wiec szybko nas wyprzedza

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Bardzo ładny i wyczerpujący poradnik na temat grania w topce bez hacków. Tylko z ym dt odwaliłeś. Najlepiej przygotować sobie konto do czasu startu nowego serwa i zbierać sm na nie .

Opublikowano

Ladnie napisane, ale napisales ze gdy wbijemy juz jakis lvl ninja, to mamy zrobic dropka aby cos dropnac, tylko nim wbijemy dropkiem 25 inni beda nabijac swoimi postaciami lvl w topce wiec szybko nas wyprzedza

Dropa expić można na EM2 = główna postać czysta wgraj tylko HS od kamera i tyle. 4H ale zawsze coś :P i poprawiłem te dt ale pod koniec zamuła mnie złapała i nie pomyślałem o tym co pisze. I odświeżam :)

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś opisać SZYBKI ZAROBEK NA FB na końcu przy dt :) Tut nawet nawet ale nie na widzę ninji więc dla mnie się on nie przyda.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...