Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ekipa Na Metin2.Sg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ekipy na Metin2.SG!

Ekipa składałaby się z grupki 5-6 osób. Każdy gra postacią jaką chce.

O serwerze myślę, że wiecie wystarczająco dużo. Przejdźmy do sedna sprawy.

Wymagania:

- Wiek: Dobrze by było mieć chociaż te 15+ lat, jednak jeśli uważasz, że twój poziom jest odpowiedni - możesz mieć 9 lat.

- Ortografia na poziomie G1: Drażnią mnie słowa "ktury", "muwie", "hoć" itd. Nie mów, że masz dysleksję - nie ma takie "choroby". To zwykłe lenistwo

- Znać grę Metin2 na poziomie dobrym

- Posiadać program Skype - mikrofon niekoniecznie - będziemy używać skype do pisania ze sobą, nie rozmawiania

- Posiadać minimum 2,5h wolnego czasu przeznaczonego na grę - warunek dość ciężki do spełnienia, jednak sądzę, że da się to pogodzić ze wszystkim

- Gramy bez hacków - czyli bez żadnych kamer modów (chyba tylko on tam działa)

- Umiejętność pracowania w grupie

- Spora cierpliwość - jeżeli wychowałeś się na privach - odpuść sobie.

Wzór zgłoszenia:

Nick: Sorath

Postać: Sura WP

Poziom: 1+

Skype/GG: Amunicjauk/20900093

Przeznaczony dzienny czas na grę: 8+ h (głównie noc)

Gramy w Jinno!

Prosiłbym również o potwierdzenie chęci gry na PW

Rozumiem, że wymagania są trudne, jednak myślę, że znajdzie się kilka osób które zechcą stworzyć ekipę na kilka miesięcy wspólnej zabawy.

Jeżeli zamierzasz skończyć po tygodniu z niewyjaśnionych przyczyn, lub kowal spali ci kosę bojową na +5 - NIE ZGŁASZAJ SIĘ!

Szukam osób wytrwałych, które chcą coś osiągnąć na Metin2 SG... ;)

Opublikowano

Ale ty wymagający :D Co do tego to ja mogę pograć spełniam każdy z tych warunków :D

Ale nie pasuje mi to:

Gramy w Chunjo lub Shinsoo

Jestem wielbicielem Jinno :) Zawsze tam grałem przenieść się do innego królestwa będzie trudną sprawą ^ ^

aceboy2.png

Sygnatura wykonana przez Panią dudsonowa Pozdrawiam ;-*

Opublikowano

Poczytalem inne tematy i jednak ciezko bedzie znalezc chętne osoby do gry w innym królestwie niz jinno. Tak wiec gramy w jinno. Moge sie co do królestwa dostosować.

Niebieskich znienawidziłem na pl'u przez masakryczna ilosc noobow. Byc moze na zagranianych jest inaczej (na zagranianych zawsze w chunjo grałem). Mapki znam do każdego królestwa wiec to nie stanowi problemu.

@up

Jezeli mozesz napisz do mnie na gg.

Opublikowano

Ekipa Zebrana

close.

Skąd to wiesz? Czy autor tematu napisał wyraźnie, że ma już pełną ekipę do grania? Nie, ja nic takiego nie zauważyłem.

Dostajesz warna, a temat otwieram.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Skąd to wiesz? Czy autor tematu napisał wyraźnie, że ma już pełną ekipę do grania? Nie, ja nic takiego nie zauważyłem.

Dostajesz warna, a temat otwieram.

Bardzo dziękuję. Ciężko było do niego przemówić, że popełnił błąd.

Czym się serwer różni od innych? Hmm... troszkę jest mniejszy exp w porównaniu do PL, UK czy z8games. Na start dostajemy na 7 dni zwiększony dwukrotnie drop, +50% doświadczenia, 3 rękę i (nie pamiętam już co^^)

Gra się bardzo przyjemnie. Serwer jest wolny od noobów, hacków również. Jak już wspomniałem działa tam tylko Kamer Mod - dmg hacka czy 1hit killera tam nie uruchomisz.

Administracja banuje za ksucie itp.

Przepraszam za MrPiotrek122 - gdyby nie on ekipa pewnie by już była zebrana, ale różni ludzie chodzą po świecie.

Jeszcze raz zapraszam i polecam. Kontakt ze mną to PW, GG: 20900093 lub Skype: amunicjauk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...