Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Komnata Smoka

MASTEROSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

NA forum Metin2 można poczytać na temat nowej lokacji w grocie - Komnata Smoka. Można zobaczyć sobie zdjęcia. Zobaczcie jakie hity obrywa ten woj !

A oto link:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=1222622

Życzę miłej lektury !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

żeby tam się utrzymać to najpierw niech wprowadzą kd +5 bo mało kto tam wytrzyma i będzie tam expił albo full is innego wyjscia nie widze

do6qfp.jpg

Opublikowano

Przecież już jest osobny temat do tego..

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

żeby tam się utrzymać to najpierw niech wprowadzą kd +5 bo mało kto tam wytrzyma i będzie tam expił albo full is innego wyjscia nie widze

i dlatego też KD+5 za nic w świecie nie będzie.. :)

Nie wiesz ocb? = to się nie dowiesz..

:)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Coś mi nie pasuje czemu na jednym ss jest nałożone buty wiatru i ta buteleczka co jest na priwach i te wszystkie "bonusy" (lewy górny róg)

Opublikowano

Przecież to tylko SS z przygotowań !!! Nikt tego nie robi specjalnie dla polskiej wersji - naprzód wejdzie do Niemieckiej a potem do nas !! Logiczne, że to nie polskie SS !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podoba mi się to ;) Ciekawe za ile u nas będzie . "Wyprawy na Smoka " mm ;) Jeszcze niech kd +5 wprowadzą ;<

Opublikowano

Aha ja jeszcze jedno słyszałe ale to plotki :D i raczej fejk ze jak się zabije tego smoka dropią zestawy eq np. dla woja stal 9+ bojowy 9+ itp. ale to raczej nie mozliwe :)

Opublikowano

Najbardziej to się dziwie tego ducha woja ;] Smok wiedzieliśmy że będzie ale ciekawe co to za metiny były....?

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Trzeba założyć, że u nas moze to troszkę inaczej wyglądać. A podejrzewam, ze nie będzie tzreba mieć wypasionych postaci tylko zgrana ekipe - tak jak na kowala DT lub na wiedźmę ! Pozdro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...