Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż.

Moja kariera na ZSZC ostatecznie się zakończyła, od czasu do czasu tylko wejdę pogadać z kumplami, może czasem pogram.

Jednak nie mam zamiaru pisać tutaj o tych bzdurach:D

Więc teraz zamierzam pograć sobie na Rusro.

No i tutaj mam wiele pytań:D

Napiszę je w punktach, abyście mieli łatwiejszą możliwość na udzielanie odpowiedzi:D

1. Na którym serwerze gra najwięcej Polaków

2. Na którym z serwerów idzie znaleźć porządną Polską gildię niepatrzącą na lvl ( zakładając, że gram od zera, bo na cSro taką znaleźć to cud )

3. Jak wygląda sprawa item mail na stallach? Istnieje w ogóle coś takiego?

4. Trudno znaleźć euro party zaczynając na np. 32lvl'u, a kończąc na max lvl'u? ( zakładając, że będę grał rogue/cler bądź wizard/cler z przewagą tego drugiego)

5. Czy w ogóle na Rusro idzie dogadać się po Angielsku z ludźmi?

6. Jak jest z Media.pk2? Jest jakieś zangielszczenie, ale dodatkowo z opisem wszelkich Party po Angielsku? Czy tego w Media.pk2 nie da się zrobić.

7. Jeśli nie da się zrobić tego co napisałem w punkcie 6, to jak w ogóle na Rusro znaleźć party nie znając ruskiego?:D

8. Jaka jest cena silków? Jest coś takiego jak sklep CIMO na cSro?

9. Czy są w Iteam Mailu wszelkie bzdety powiększające inventory, devil,etc?

10. Jak jest z botem? Wiem, że jest płatny, ale czy posiada clientlessa/party buffer i tym podobne?

11. Jak jest z farmą? Biorą za free do jakiegoś tam lvl'a czy trzeba samemu? Powinniście wiedzieć co mam na myśli:D

Co do punktu 9, to najlepiej jak ktoś byłby w stanie zrobić mi zdjęcia z Item Maila ( najlepiej okrojone aby było widać tylko okno IM, a nie całe okno gry:) )

Zapewne było już wałkowane na forum, ale chciałbym mieć zebrane wszystko w jednym temacie, bo prędzej się pogubię niż połapię w 9 różnych tematach.

Jeśli coś mi przyjdzie na myśl to także w tym temacie dodam pytanie:D

Na razie to tyle.

Hmm no dobra dostaniecie te plusy bądź minusy ( zależy co kto woli ).

To tyle jak na razie.

Pozdro

10465336176777382411.png
Opublikowano

1. Na wszystkich

2. Artemida

3. Tak, premka podrożała w niecałe pół roku o 600kk (teraz coś koło 1kkk), avatar wingi - 120kk, grab pet ~150kk

4. Na nowym serwerze będzie to najlatwiejsze

5. Tak

6. Jest takie media

7. Jest taka możliwość

8. Jest "podobne" do sklepu cimo. Silki można kupić np. sms (10zl - 73 silki) jak i przez inne serwisy.

9. Inventory expansion jest devil nie ma

10. bot płatny? Nie. Ibot ma cl.

11. Najczęściej free 1-10.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

O bota to chodzi mi o tego:

To jest ukryta treść, proszę

Oraz na jakim serwerze polecacie grać.

Tak btw jeśli chodzi o silki.

Jak wyglądają inne płatności oprócz sms 10zł za 73 silki? Np. przez moneybookers. Możliwe jest takie kupno silków? Np. ile wtedy kosztuje 1000 silków?

PS

Na którym z serwerów wy polecacie grać, zakładając, że gram od zera. I dlaczego właśnie ten serwer polecacie.

10465336176777382411.png
Opublikowano

@UP

Zacznij grać na tym serwerze który zaczyna się na R(ten z krótszą nazwą), bo jest on nowym serwerem.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

ja mam postac na tym najnowszym ( glownie gram aretmida) i na new serwie nic sie nie dzieje :/ masakryczna zamula tam jest :/ moze cos z czasem sie zmieni ale narazie lepa jak uj.. :/

b_560_95_1.png

Opublikowano

O bota to chodzi mi o tego:

To jest ukryta treść, proszę

Oraz na jakim serwerze polecacie grać.

Tak btw jeśli chodzi o silki.

Jak wyglądają inne płatności oprócz sms 10zł za 73 silki? Np. przez moneybookers. Możliwe jest takie kupno silków? Np. ile wtedy kosztuje 1000 silków?

PS

Na którym z serwerów wy polecacie grać, zakładając, że gram od zera. I dlaczego właśnie ten serwer polecacie.

Ja bym sms silków nie kupował, bo drożej wychodzi.Lepiej zachować tą kasę na komórce i iść do banku czy też poczty i zrobić przelew wychodzi taniej.

Opublikowano

@up

Akurat spytałem ile kosztuje np. 1000 silków przez płatność moneybookers:D bo wiem, że przez sms się nie opłaca.

10465336176777382411.png
Opublikowano

@up

Akurat spytałem ile kosztuje np. 1000 silków przez płatność moneybookers:D bo wiem, że przez sms się nie opłaca.

Od google dowiedziałem się że za 100zł kupisz 1600 silów, czyli gdzieś około 10zł za 160 silków.Przez moneybookers :).