Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gps

Patryktenis25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam od jakiegoś czasu hacka z GPS-em. Inne funkcje nie są mi potrzebne, szukam hacka z funkcją GPS-a ( lub żebym po prostu widział ludzi przez ściany ). Dam + za pomoc. Z góry dziękuje i licze na szybką pomoc ; )

Ewentualnie poproszę o spis aktualnych hacków.

PS. Nie dawajcie minusów za nic.. Jestem nowy na tym forum, więc jeżeli macie do czegoś zastrzeżenia, zwróćcie uwagę, na przyszłość będę pamiętał aby nie robić błędów, na które zwrócicie mi uwagę.. ;D

bo4l5yjj.gif6a725f9a142a07919975c6376d56db66.gif

Opublikowano

Witam. Szukam od jakiegoś czasu hacka z GPS-em. Inne funkcje nie są mi potrzebne, szukam hacka z funkcją GPS-a ( lub żebym po prostu widział ludzi przez ściany ). Dam + za pomoc. Z góry dziękuje i licze na szybką pomoc ; )

Opublikowano

Nie pisz post pod postem...

Po drugie, nie prosimy o hacki, jest do tego specjalny dział.

Przepraszam, chciałem edytować pierwszy swój post, a pojawił sie drugi pod spodem..

Opublikowano

GPSów już dawno nie widziałem,ale jeżeli chcesz sobie aż tak sobie ułatwić grę to ściągnij sobie hacka z chamsami.

Chamsy to coś takiego że widzisz postacie przez ściany na kolor 1 który sobie określisz,a jak wyjdą z ukrycia na inny kolor.

Ale nie radzę używać hacków ponieważ nie ma z tego żadnej przyjemności oprócz wysokiego rate.

Lepiej mieć na samym początku nawet 2 killy na 8 deathów, ale później się nauczysz i będziesz mieć 10 2 ;D.

.Zakup słuchawki i daj na maxa,to jest mój najlepszy haczek ;P/

Liczę na plusa jeśli pomogłem ;P.

Prawie w każdym haczku masz chamsy,popatrz w opcjach haczków,a napewno znajdziesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...